Αποστολέας Θέμα: Αγόρα diver  (Αναγνώστηκε 1583 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dumspiros

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Αγόρα diver
« στις: Ιούλιος 18, 2019, 02:23:18 πμ »
Καλησπερα σε ολους τους φιλους,

Ειμαι νεος στο φορουμ και στο θεμα ορολοι και θελω να με βοηθησετε με την αγορα ρολογιου.Το μονο ρολοι που εχω ειναι ενα labretta volta 39 nato strap το οποιο βρηκα υπερβολικα φτηνα θεωρω (25 ευρω) σε ενα καταστημα στην Γερμανια.Θα ηθελα να προχωρησω σε μια πιο σοβαρη αγορα και σε ενα ρολοι με μπρασελε δεσιμο.Μου αρεσε ανεκαθεν το skx009 κυριως αλλα και το 007 για το ιδιαιτερο μπρασελε που εχουν αλλα και για το καντραν τους.Απο τα ελαχιστα που ξερω στα 200-250 ευρω ειναι αριστες επιλογες.Απο οτι βλεπω ομως στο σκρουτζ η τιμη τους εχει εκτοξευθει.Υπαρχει καποια εναλλακτικη;Αξιζει να περιμενω μηπως πεσει η τιμη τους ξανα;

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
Απ: Αγόρα diver
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 18, 2019, 04:22:11 πμ »

Καλησπέρα, welcome   :)

Θα πρέπει να ξέρεις ότι το SKX007/009 πρόσφατα καταργήθηκε.
Αν σου αρέσει λοιπόν αυτό το εμβληματικό ρολόι, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις την κίνηση, η τιμή του αναμένεται να ανέβει.
Εναλλακτική πρόταση, η επονομαζόμενη "χελώνα" (SRP777 - 779 κλπ.), εξίσου κλασσικό diver, ελαφρώς μεγαλύτερο σε μέγεθος.
Επίσης σε αυτόματο (μηχανικό δηλαδή), αξίζει να δεις και τα Citizen NY0040 σε παρόμοιο στυλ.

Σε quartz, θα σου πρότεινα το BN0150 - 151 (μαύρο - μπλε) και πάλι από τη Citizen.
Είναι ηλιακό "Eco-Drive", που σημαίνει ότι θα έχεις άριστη ακρίβεια και δε θα χρειαστεί άνοιγμα-συντήρηση για πολλά-πολλά χρόνια.   -Θ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Hippopotamodon

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 18, 2019, 23:38:40 μμ »
Στις εξαιρετικές προτάσεις του προλαλλησαντα θα ήθελα να προσθέσω και τους "δύτες" της Orient. Δεν είναι πιστοποιημένα κατά iso (τουλάχιστον τα φθηνά) αλλά νομίζω πως όλοι συμφωνούν πως είναι πολύ καλά ρολόγια.

https://www.skroutz.gr/s/16094460/Orient-RA-AA0006L19B.html
Ενδεικτικά σου παραθέτω ένα, αν το ψάξεις θα δεις πως έχει πολλά χρώματα και φυσικά διατίθεται και με μπρασελε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dumspiros

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 19, 2019, 00:29:40 πμ »
Σας ευχαριστω πολυ παιδια

Θα κοιταξω τις επιλογες που μου δωσατε και θα σας ενημερωσω.Ειμαι νεος στο χομπι και μου αρεσει το ψαξιμο.

Λιγο πικρια που καταργηθηκαν...το 009 με την pepsi στεφανη την ζηλεψα. :( ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions