Αποστολέας Θέμα: Panerai  (Αναγνώστηκε 756280 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

nicolasg

• Επισκέπτης
Απ: Panerai
« Απάντηση #1785 στις: Φεβρουάριος 10, 2014, 18:16:11 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #1786 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 05:41:40 πμ »

Το 1938 άρχισαν οι πρώτες προμήθειες για το ιταλικο βασιλικό ναυτικό

To dial ήταν sandwich  που αποτελείται από δύο μέρη

Αυτό είναι καντράν Καλιφόρνια κι όχι σάντουιτς. Τα Καλιφόρνια τα παίρνανε από τη Ρόλεξ μαζί με το ρολόι.

Sent from my bed wearing fluffy bunny slippers
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1787 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 12:47:40 μμ »
και να πεις οτι δεν το βλεπεις george_!λαθος φωτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1788 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 12:51:09 μμ »
sandwich

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1789 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 12:54:40 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1790 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:38:46 μμ »
Τι το τόσο σπουδαίο δίνει η επιλογή ενός ρολογιού από το Ιταλικό ναυτικό ιστορικά ?? Δεν είναι δα και το πιο σκληροτράχηλο και μάχιμο ναυτικό του κόσμου  ::)
ε λογικα για καποιος ειναι οσο σπουδαια ειναι η ιστορια πισω απο το ""moonwatch""
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:51:41 μμ από george_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1791 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:39:08 μμ »
Τι το τόσο σπουδαίο δίνει η επιλογή ενός ρολογιού από το Ιταλικό ναυτικό ιστορικά ?? Δεν είναι δα και το πιο σκληροτράχηλο και μάχιμο ναυτικό του κόσμου  ::)

X Mas

ομαδα ελιτ,με πολλες επιτυχιες,αλλα αυτα τα ξερει καλυτερα ο ΒΒ να μας τα πει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #1792 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:48:48 μμ »
Το Moonwatch πήγε στο φεγγάρι , περπάτησε εκεί και συνέδεσε την παρουσία του με ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύματα της επιστήμης και της αεροδιαστημικής . Το Ιταλικό ναυτικό τι το τόσο σπουδαίο εκπροσωπεί για να το θεωρούμε αντίστοιχο. Κατ'εμέ τίποτε απολύτως , απλά αποτελεί μέρος του μάρκετινγκ πωλήσεων της Panerai. Δεν αμφισβητώ την εταιρεία που είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, απλά αυτή η σύνδεση με το Ναυτικό της Ιταλίας και την επιλογή του δεν μου λέει προσωπικά τίποτε.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:51:12 μμ από george_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1793 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:50:57 μμ »
η συνεχεια εδω ,ευχαριστω

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1794 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:52:14 μμ »
Το Moonwatch πήγε στο φεγγάρι , περπάτησε εκεί και συνέδεσε την παρουσία του με ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύματα της επιστήμης και της αεροδιαστημικής . Το Ιταλικό ναυτικό τι το τόσο σπουδαίο εκπροσωπεί για να το θεωρούμε αντίστοιχο. Κατ'εμέ τίποτε απολύτως , απλά αποτελεί μέρος του μάρκετινγκ πωλήσεων της Panerai. Δεν αμφισβητώ την εταιρεία που είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, απλά αυτή η σύνδεση με το Ναυτικό της Ιταλίας και την επιλογή του δεν μου λέει προσωπικά τίποτε.
με την X Mas
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #1795 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:53:27 μμ »
Τι είναι η X mas?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1796 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:54:55 μμ »
και μενα μου λεει πολλα περισσοτερα το Moon (αλλωστε το ιταλικο ναυτικο δεν μου λεει τιποτα) για αυτο δεν θα περνα πανεραι αλλα θα περνα ενα μοον
επισης εμενα μου λεει πολλα μια μαρκα που εχει συνδεσει το ονομα της με αγωνες ταχυτητας σε καποιον αλλον οχι, απολυτως δεκτο!καποιος που του αρεσει το τεννις ας πουμε μπορει να προτιμα την ρολεξ λογου χαρη :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1797 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:56:05 μμ »
The Decima Flottiglia MAS (Decima Flottiglia Mezzi d'Assalto, also known as La Decima or Xª MAS) (Italian for "10th Assault Vehicle Flotilla") was an Italian commando frogman unit of the Regia Marina (Italian Royal Navy) created during the Fascist regime.
The acronym MAS also refers to various light torpedo boats used by the Regia Marina during World War I and World War II.[2]
Decima MAS was active during the Battle of the Mediterranean and took part in a number of daring raids on Allied shipping. These operations involved surface speedboats (such as the Sinking of HMS York), manned torpedoes (the Raid on Alexandria) and Gamma Frogmen (against Gibraltar). During the campaign Decima MAS took part in more than a dozen operations which sank or damaged five warships and 20 merchant ships totalling 130,000 GRT (Gross Register Tonnage) .

http://en.wikipedia.org/wiki/Decima_Flottiglia_MAS
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1798 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:56:35 μμ »
και μενα μου λεει πολλα περισσοτερα το Moon (αλλωστε το ιταλικο ναυτικο δεν μου λεει τιποτα) για αυτο δεν θα περνα πανεραι αλλα θα περνα ενα μοον
επισης εμενα μου λεει πολλα μια μαρκα που εχει συνδεσει το ονομα της με αγωνες ταχυτητας σε καποιον αλλον οχι, απολυτως δεκτο!καποιος που του αρεσει το τεννις ας πουμε μπορει να προτιμα την ρολεξ λογου χαρη :P
γουστα ειναι αυτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1799 στις: Φεβρουάριος 11, 2014, 16:58:51 μμ »
γουστα ειναι αυτα
ακριβως
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions