Αποστολέας Θέμα: Project 99  (Αναγνώστηκε 25679 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: Project 99
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 22, 2020, 22:02:49 μμ »
Είχε φάει καπέλωμα,από τους ελβετους
Λογικό είναι Γιώργο, αφού επι χρονια η Seiko αντέγραφε στεγνά οποιαδήποτε τεχνολογία της άρεσε χωρίς να της δίνουν σημασία.

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 22, 2020, 22:03:36 μμ »
Όχι,δα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 22, 2020, 22:04:20 μμ »
Ο χρονογραφο της,πολύ ανώτερος από την 11
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 22, 2020, 22:05:52 μμ »
Όχι,δα
Ο master των αντιγράφων εχει υπαρξει ρε συ Γιώργο η  Seiko τι όχι δα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 22, 2020, 22:06:36 μμ »
Δεν είμαι ειδικός στο συγκεκριμένο θέμα ,αλλά εάν ημουν η Seiko και ήμουν  πραγματικά πρωτοπόρος δεν θα είχα αφήσει το ποιο σημαντικό μέρος πληροφορήσεις στο διαδύκτιο να παραποιεί την ιστορία μου https://en.wikipedia.org/wiki/Chronograph
Μιλάμε τώρα για τον Κολοσσό αξιοπιστίας και αυθεντίας....την Wikipedia!!! ( To μέρος που ο καθένας μπαίνει να γράψει ότι θέλει χωρίς εξακρίβωση)

Ποτέ δεν ασχολήθηκαν οι Ιάπωνες στα σοβαρά με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Σε ερωτήσεις που τέθηκαν κατά καιρούς σε στελέχη, η μόνιμη απάντηση ήταν ένα αινιγματικό χαμόγελο...
Έγραψα άλλωστε παραπάνω ότι την ίδια χρονιά ετοίμαζαν το Astron, αυτό ήταν για εκείνους το μεγάλο στοίχημα  ;)

( Αντίστοιχα, δεν βγήκε ποτέ επίσημα η Seiko να ισχυριστεί ότι το 6139 ήταν ο πρώτος αυτόματος χρονογράφος που πήγε σε διαστημική αποστολή, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ήταν!)

Δεν ισχυρίστηκα ότι η wiki είναι αυθεντία ,απλά είπα ότι μια σοβαρή και γιγάντια  εταιρεία όπως η Seiko ΕΑΝ  ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ δεν θα άφηνε ανυπόστατους  ισχυρισμούς εναντίον της(δυσφήμηση ουσιαστικά) στο πλέον δημοφιλές (δυστυχώς η ευτυχώς αυτό είναι) μέρος πληροφόρησης του διαδύκτιου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 22, 2020, 22:06:37 μμ »
Ο χρονογραφο της,πολύ ανώτερος από την 11
Ίσως ναι, αλλά δεύτερος.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 22, 2020, 22:09:30 μμ »
Δεν είμαι ειδικός στο συγκεκριμένο θέμα ,αλλά εάν ημουν η Seiko και ήμουν  πραγματικά πρωτοπόρος δεν θα είχα αφήσει το ποιο σημαντικό μέρος πληροφορήσεις στο διαδύκτιο να παραποιεί την ιστορία μου https://en.wikipedia.org/wiki/Chronograph
Μιλάμε τώρα για τον Κολοσσό αξιοπιστίας και αυθεντίας....την Wikipedia!!! ( To μέρος που ο καθένας μπαίνει να γράψει ότι θέλει χωρίς εξακρίβωση)

Σε ερωτήσεις που τέθηκαν κατά καιρούς σε στελέχη, η μόνιμη απάντηση ήταν ένα αινιγματικό χαμόγελο...
Έγραψα άλλωστε παραπάνω ότι την ίδια χρονιά ετοίμαζαν το Astron, αυτό ήταν για εκείνους το μεγάλο στοίχημα  ;)

( Αντίστοιχα, δεν βγήκε ποτέ επίσημα η Seiko να ισχυριστεί ότι το 6139 ήταν ο πρώτος αυτόματος χρονογράφος που πήγε σε διαστημική αποστολή, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ήταν!)
Δεν βγήκε να το ισχυριστεί η Seiko για το διάστημα γιατί, όπως συνήθως, σε αυτούς που δεν το ισχυρίζονται, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ, ήταν πρωτοβουλία κάποιου.  Τι να γυρίσει και να πει;;;;

Κι άλλες δεν ήταν "επίσημες" αλλά μια χαρά έκαναν τον ντόρο τούς....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 22, 2020, 22:12:17 μμ »

Δεν βγήκε να το ισχυριστεί η Seiko για το διάστημα γιατί, όπως συνήθως, σε αυτούς που δεν το ισχυρίζονται, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ, ήταν πρωτοβουλία κάποιου.  Τι να γυρίσει και να πει;;;;

Κι άλλες δεν ήταν "επίσημες" αλλά μια χαρά έκαναν τον ντόρο τούς....
Εμείς συζητάμε για τους επισημους,οι άλλοι ας κάνουν οτι θέλουν.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 22, 2020, 22:17:29 μμ »
Η δικη μου γνωση επι της ιστοριας αυτης, ειναι οτι ο 6139 της seiko, βγηκε Μαιο, μαζικη παραγωγη, για την αγορα της Ιαπωνιας.
Τωρα ανΓιωργο, απο την κωδικοποιηση της seiko εσυ  αντιλαμβανεσαι οτι καποια μοντελα παρηχθησαν Γεναρη, ισως εχει μικρη σημασια, αν τελικα διετεθησαν προς πωληση Μαιο.
Η Zenith απο την αλλη, Γεναρη ανακοινωσε, αλλα πουλησε νομιζω φθινοπωρο του '69
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 22, 2020, 22:19:22 μμ »
If you look at the time when automatic chronographs were being released widely to the public for purchase it would seem that the Seiko 6139 came to market by at least May 1969. The Heuer, Breitling and Hamilton “Chronomatic” models were announced on March 3rd and public sales began from July. The Zenith El Primero was publicly announced in January but ended up being the last of the three to reach the market when it went on sale in the third quarter of the year.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 22, 2020, 22:23:52 μμ »
Η δικη μου γνωση επι της ιστοριας αυτης, ειναι οτι ο 6139 της seiko, βγηκε Μαιο, μαζικη παραγωγη, για την αγορα της Ιαπωνιας.
Τωρα ανΓιωργο, απο την κωδικοποιηση της seiko εσυ  αντιλαμβανεσαι οτι καποια μοντελα παρηχθησαν Γεναρη, ισως εχει μικρη σημασια, αν τελικα διετεθησαν προς πωληση Μαιο.
Η Zenith απο την αλλη, Γεναρη ανακοινωσε, αλλα πουλησε νομιζω φθινοπωρο του '69

Δεν διαφωνώ μαζί σου, ως προς την επίσημη εμπορική διάθεση, που ήταν το Μάιο, σύμφωνα και με την επίσημη εταιρική αλληλογραφία. ( Ψάχνω να το βρω ως στοιχείο) .
Τα νούμερα που παρέθεσα όμως και δείχνουν ημερομηνία κατασκευής Ιανουάριο δείχνουν ότι τα ρολόγια ήταν λειτουργικά και είχαν διατεθεί ως "μουλάρια" , όταν ακόμα οι άλλοι έκαναν press conferences"...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 22, 2020, 22:24:10 μμ »
If you look at the time when automatic chronographs were being released widely to the public for purchase it would seem that the Seiko 6139 came to market by at least May 1969. The Heuer, Breitling and Hamilton “Chronomatic” models were announced on March 3rd and public sales began from July. The Zenith El Primero was publicly announced in January but ended up being the last of the three to reach the market when it went on sale in the third quarter of the year.
Αυτο το άρθρο Γιώργο, ειναι υποθετικό. Λέει...it would seem, δηλαδή μάλλον.  Εικάζουν δηλαδή.
Εικασίες δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν. Δεν λέει καν συγκεκριμένη ημερομηνία αλλα λέει τέλος Μαΐου....
Υπόθεση εργασίας

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #57 στις: Μάιος 22, 2020, 22:28:34 μμ »

The article in the newsletter is listed under a heading for a new model and the text reads “SEIKO Five Sports Speed Timer A new product speed timer has been added to the popular Five Sports range with excellent features and dynamic design.  The Speed Timer is a self-winding, date-of-the-day, and 40 meter waterproof Five Sport with hardlex, with a new stopwatch device.” Below the watch are the basic specifications ”61 SP 21 jewel 024 Stopwatch device with tachymeter scale, with hardlex, with lume. Stainless Steel Water Proof 16,000 yen”
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #58 στις: Μάιος 22, 2020, 22:29:36 μμ »
Αυτό μας κάνει? Που δεν είναι υπόθεση?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μάιος 22, 2020, 22:29:42 μμ »
Με τα λίγα που ξέρω... Τι σημασία έχει ποιός ήταν πρώτος ? Αφού την ίδια στιγμή είχαν όλοι με κάποιο τρόπο αυτή την πληροφορία (ότι οι "άλλοι" ετοιμάζουν μηχανές)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions