Πρεπει να δω τα +- που εχει το καθενα. Πχ το da vinci δεν εχει in house μηχανη (Αρνητικο), το glashütte εχει ανοιχτο πισω και μου αρεσει περισσοτερο, το ρολεξ με μπρασελε αλλα πιο ακριβο.. Θελει σκεψη τωρα..δεν εβγαλα και φωτογραφιες το glashütte και θα δυσκολευτω στην συγκριση.
Δεν κοιταω τοσο το να το πουλησω, σιγουρα το ρολεξ κραταει καλυτερα την τιμη του. Παντως ηταν το πιο σπορ και το πιο "χαλαρο" (λογικο μιας και τα αλλα εχουν δερμα που ειναι πιο σοβαρο).
Για το σερβις αυτο καταλαβα, μεχρι 10 χρονια ή 8 (νομιζω 10)
Οι τεχνίτες, που τα δουλεύουν 40 χρόνια και τα ξέρουν, συνιστούν, ανάλογα με την χρήση, δηλ. έκθεση σε θερμοκρασίες, νερά, πισίνες, βίαιες καταστάσεις, ένα σέρβις κάθε 5 περίπου χρόνια.
Η εγγύηση, από ότι είδα, ανέβηκε στα 5 χρόνια από την αγορά. Αλλά αυτό, είναι μαρκετίστικο, γιατί, ούτως ή άλλως, δεν χαλάνε, παρα μόνον σε συνθήκες, που ο ιδιοκτήτης είναι ήδη στο ΚΑΤ.
Και για την ποιότητα, δεν υπάρχει ουδέν αρνητικόν σχόλιον. Για δε την τιμη, μετά από χρόνια, μάλλον κερδίζεις, παρά χάνεις. Εγγύηση. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και το "δεν σκοπεύω να το πουλήσω" δεν το λαμβάνω υπ' όψιν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή. Μπορεί να θελήσεις να πάρεις χρυσο Ναυτίλο.
Απο την εμπειρία μου με την μάρκα, κανένας δεν πάει για σέρβις, παρα μόνον αν σταματήσει, πράγμα που μου έχει συμβεί μονον μια φορά στα 45+ χρόνια που τα φοράω, και συνέβη στα 8 ρόνια, σε ρολόι που ....................αναστέναζε
