Ένα προσιτό gmt από την Mido που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018,διακριτικό θα έλεγα sport-dress ρολόι,στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι 42mm με πάχος 10,35 ,άνετο θα το χαρακτήριζα μετά από μερικές μέρες που το φοράω,με ωραία αίσθηση στον καρπό.

Μηχανικά φοράει την Mido 1193 caliber (a base ETA 2893-2) και δίνει 42 ώρες power reserve

Οι δυο κορώνες του δίνουν μια εικόνα πιο sport με την πρώτη να διαχειρίζεται την εσωτερική στεφανη προσδιορίζοντας την δεύτερη ωρα(κατά προτίμηση ώρα Τοκυο

) με τα μπλε νούμερα για τις νυχτερινές ώρες και τα κόκκινα για της πρωινές ώρες.
Το dial έχει τα κύματα Geneva stripes προσδιορίζοντας σαφώς την προέλευση της εταιρείας και δίνοντας μια εικόνα πιο elegant.
Τα lugs είναι 22mm σε έναν μπρασελέ Oyster που έχει τέλειο φινίρισμα όπως και η κάσα προσφέροντας ωραίο άνετο κράτημα.

Θα το χαρακτήριζα ένα τίμιο ρολόι ,gmt διακριτικό που φοριέται νομίζω παντού και όλες τις ώρες.
Τι δεν μου άρεσε ,μηδενική luminova,οι δείκτες που θα προτιμούσα κάτι άλλο (δεν ξέρω ακόμα), τα lugs που ήθελα να είναι 20mm και η κάσα 40mm για το δικό μου χέρι και οι αριθμοί με την διχρωμία που δεν έχω κατασταλάξει αν μου αρέσουν αν και μάλλον του δίνουν ένα χαρακτήρα.
Περιμένω για τις δικές σας εκτιμήσεις και εντυπώσεις.