0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίος ο blah!! Εντυπωσιαστηκα απο την χρήση της αγελάδας αλλά τρελάθηκα με το 3d printing. Άξιος! Μου γεννήθηκε η εξής απορία βέβαια : Λογικά μπορείς να τυπώσεις και κάσα, σωστά? Θα είχε πολύ ενδιαφέρον κάτι τέτοιο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αληθεια τωρα;Ρολογαρα!!!!!!!Κομματαρα, να το χαίρεσαι ρε φιλαρακι, μόνο καλες ωρες. Μεγαλη καψουρα, Ωραιος!Seiko Rules
Ευχαριστώ πολύ φίλε Οντως καμαρωνω που το έχω,είναι πολύ δύσκολο ρολόι Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά review δεν γράφεις.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ααααααααχαχαχαχαχα, αργώ αλλά όπως έχω ξαναπεί θα αξίζει τον κόπο Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω προμηθευτεί 20 φιάλες πετρογκαζ....."Τα παιδιά" είναι σε ετοιμότητα να τις τοποθετήσουν πέριξ του περιπτέρου.....Οπότε, φρόντισε να αξίζει......
Έχω προμηθευτεί 20 φιάλες πετρογκαζ....."Τα παιδιά" είναι σε ετοιμότητα να τις τοποθετήσουν πέριξ του περιπτέρου.....Οπότε, φρόντισε να αξίζει......🤣🤣🤣🤣🤣
εχει πάρει τα ύψη,εισαι σπαταλος
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.