0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ηλία σε περιμένω, βιάσου.. Αφού ο Χάρης μας έχει στερήσει το Mark4.5 του πρέπει εσύ και εγώ να κρατήσουμε ψηλά το φρόνιμα της ομάδας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Sol Invictus στις Αύγουστος 27, 2012, 18:26:22 μμΗλία σε περιμένω, βιάσου.. Αφού ο Χάρης μας έχει στερήσει το Mark4.5 του πρέπει εσύ και εγώ να κρατήσουμε ψηλά το φρόνιμα της ομάδας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστω για τα σχολια παιδες...Εχω αρκετα μοντελακια...αφου σας αρεσαν θα βαλω κι αλλες...
Ηλία σε περιμένω, βιάσου.. Αφού ο Χάρης μας έχει στερήσει το Mark4.5 του πρέπει εσύ και εγώ να κρατήσουμε ψηλά το φρόνιμα της ομάδας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.