0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arvac στις Απρίλιος 03, 2018, 21:07:55 μμΠαράθεση από: pavlakos στις Απρίλιος 03, 2018, 20:28:22 μμΟταν τα σκας χοντρα ομως δεν θες να εχει και μια σοβαρη μηχανη και οχι μια που θα βρεις σε ρολοι με το 1/5 της αξιας του;Εγω τα μετραω τα συνθετικα ρουμπινακια και ας μην τα δω ποτε ετσι να ξερω οτι υπαρχουν Φίλε Παυλάκο, στον "έρωτα" δεν υπάρχει λογική!Φυσικα αλλα το ιδιο ειναι να ξερεις οτι ερωτευτηκες κοπελα με χρυση καρδια (Αυτοματη με 28+ρουμπινιά) και το ιδιο μια μονο για το σωμα(quartz με πλαστικα κομματια);
Παράθεση από: pavlakos στις Απρίλιος 03, 2018, 20:28:22 μμΟταν τα σκας χοντρα ομως δεν θες να εχει και μια σοβαρη μηχανη και οχι μια που θα βρεις σε ρολοι με το 1/5 της αξιας του;Εγω τα μετραω τα συνθετικα ρουμπινακια και ας μην τα δω ποτε ετσι να ξερω οτι υπαρχουν Φίλε Παυλάκο, στον "έρωτα" δεν υπάρχει λογική!
Οταν τα σκας χοντρα ομως δεν θες να εχει και μια σοβαρη μηχανη και οχι μια που θα βρεις σε ρολοι με το 1/5 της αξιας του;Εγω τα μετραω τα συνθετικα ρουμπινακια και ας μην τα δω ποτε ετσι να ξερω οτι υπαρχουν
Φυσικα αλλα το ιδιο ειναι να ξερεις οτι ερωτευτηκες κοπελα με χρυση καρδια (Αυτοματη με 28+ρουμπινιά) και το ιδιο μια μονο για το σωμα(quartz με πλαστικα κομματια);
...πως φαίνεται ότι είσαι ανύπαντρος Τα ίδια λέγαμε όλοι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.