Να, το επίμαχο ρολογάκι..
Όλα ξεκίνησαν όταν στην αρχή του καλοκαιριού πήρα κάτι περλόν και λουράκια και με έβαλε ο δια(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) να θέλω να τα δοκιμάσω και σε αυτό:
Η απάντηση είναι Lug Holes 
Δηλαδή να το πάω και να του ανοίξουν τρύπες;
Δεν το είχα σκεφθεί, αλλά πάλι νομίζω ότι θα χαλάσει το σύνολο.
Ειδες, όπως το είπαμε. Δεν έχει lug holes. Αν είχε, θα είχες κάνει δουλειά, πιο εύκολα.
ΟΧΙ, δεν πρέπει να ανοίξεις , πρέπει να το κρατήσεις ως έχει.
α. Γιατί θα αλλοιώσεις το μοντέλο, Datejust λευκόχρυση στεφάνη, από κάποιο έτος και έπειτα δεν έχουν από την μάνα τους, και
β. Για να ανοίξεις, θέλει τεχνίτη με @#$%^, που άμα βείς, .............γράψε μου

Ο ένας που θα μπορούσε, θα αρνηθεί να στο κάνει, γιατί κρίνεται ως "μη απαραίτητο", επειδή αν το συντηρείς σωστά, οι μπαρέτες δεν θα έχουν πρόβλημα.
Συνήθως, σκουριάζει το ελατήριο εσωτερικά και γίνονται "άγκυρα", ή από την χρήση ΝΑΤΟ, λουριών, ή κτυπημένων end links, ψιλοστραβώνουν και δεν σουστάρουν.
Αν αφήνουν περιθώριο τις κόβεις, αν όχι, και ειδικά αν είναι έγκλειστες στο μπρασελέ, υποφέρεις αυτά που υπέφερες εσύ.
Σε κάποια μοντέλα, οι μπαρέτες είναι λίγο πιο χοντρές,( πχ SUB ), και αν τις χρησιμοποιήσεις σε μοντέλο με απαίτηση για λεπτότερες, ( πχ Datejust ), σφηνώνουν και ,................τα βλέπεις όλα.

Συν ότι αν δεν πιάσουν καλά, .................πάει το ρολόι.