0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios.T στις Οκτώβριος 12, 2016, 23:20:47 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 12, 2016, 23:02:49 μμ...και εγώ, μετά από 2 κλοπές, έχω τρία στο σαλόνι ...και παλμογράφο παλιάς κοπής, με μέγιστο όριο για εμένα τους 160, "βάραγα" τους 180 συνεχώς, μερα μεσημέρι, Αυγουστιάτικα, στο νησί, με "μέσο" τους 135-142.Τι μαραθώνιους και μ@λ@κίες, εκεί να δείς εντάσεις, με τα alarm να βαράνε συνεχώς. Αφού ζω ακόμα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εχω πιασει 190 στο cross fit. Λιποθυμία φαση Sent from my iPhone using TapatalkΝαι, αλλά δεν είσαι 60+, παιδί είσαι. Εχω και με 180 κάτι. Πρέπει να ψάξω να τις βρώ.Και εγώ μια φορά, ζαλίστηκα, πηδάω κάτω, πετάω το ποδήλατο στην άκρη, ξαπλώνω και βάζω το νερό στο στόμα.Μπιπ-Μπιπ-Μπιπ βάραγε το αλάρμ, ακίνητος εγώ, ζαλισμένος, περνάγανε τα αυτοκίνητα από δίπλα ( άνοδος στον Υμηττό από Παπάγου), σημασία δεν μου δίνανε, ακίνητος εγώ, μετά απο κάποια ώρα, σταμάτησε το αλάρμ, ενοιωθα και καλίτερα, μέτραγα από την αίσθηση του σφυγμού, 130 + σηκώνομαι σιγά σιγά, ψιλοζαλάδα, ισορροπώ, περπατάω, κοιτάω το παραμύθι, 183. Πρέπει να έχω την φωτό. Θα ψάξω.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 12, 2016, 23:02:49 μμ...και εγώ, μετά από 2 κλοπές, έχω τρία στο σαλόνι ...και παλμογράφο παλιάς κοπής, με μέγιστο όριο για εμένα τους 160, "βάραγα" τους 180 συνεχώς, μερα μεσημέρι, Αυγουστιάτικα, στο νησί, με "μέσο" τους 135-142.Τι μαραθώνιους και μ@λ@κίες, εκεί να δείς εντάσεις, με τα alarm να βαράνε συνεχώς. Αφού ζω ακόμα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εχω πιασει 190 στο cross fit. Λιποθυμία φαση Sent from my iPhone using Tapatalk
...και εγώ, μετά από 2 κλοπές, έχω τρία στο σαλόνι ...και παλμογράφο παλιάς κοπής, με μέγιστο όριο για εμένα τους 160, "βάραγα" τους 180 συνεχώς, μερα μεσημέρι, Αυγουστιάτικα, στο νησί, με "μέσο" τους 135-142.Τι μαραθώνιους και μ@λ@κίες, εκεί να δείς εντάσεις, με τα alarm να βαράνε συνεχώς. Αφού ζω ακόμα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: WhiteLionR στις Οκτώβριος 13, 2016, 01:27:06 πμΦοβερό ρολόι αλλά και φωτο!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Stelios.T στις Οκτώβριος 13, 2016, 17:39:55 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όλα τα μωρά τη νύχτα....
GK
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 14, 2016, 11:56:01 πμGKΣου αρεσουν?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.