0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 09, 2016, 23:34:48 μμΤο ιδιο ακριβως εκανα και εγω μεχρι που καποιος μου ειπε αντι για σαπουνι να βαλω δυο ταμπλετες corega! Δεν φανταζεστε τι δουλεια κανει! Σχεδον γλυτωνεις το βουρτσισμα!Το καλυτερο δε ειναι αυτο να το κανεις με καθαριστη υπερηχων(οχι για ολο το βραδυ,για δυο-τρεις κυκλους)μολις τελειωσει και δεις τι μαυριλα εχει βγαλει στο καλαθακι του καθαριστη θα μεινεις με το στομα ανοιχτο.Εκει φυσικα δεν χρειαζεται καθολου βουρτσισμα.Ναι αυτό με το Corega θα το δοκιμάσω σίγουρα με το επόμενο μπιχλο-ρόλογο που θα μου στείλει γιαπωνέζος
Το ιδιο ακριβως εκανα και εγω μεχρι που καποιος μου ειπε αντι για σαπουνι να βαλω δυο ταμπλετες corega! Δεν φανταζεστε τι δουλεια κανει! Σχεδον γλυτωνεις το βουρτσισμα!Το καλυτερο δε ειναι αυτο να το κανεις με καθαριστη υπερηχων(οχι για ολο το βραδυ,για δυο-τρεις κυκλους)μολις τελειωσει και δεις τι μαυριλα εχει βγαλει στο καλαθακι του καθαριστη θα μεινεις με το στομα ανοιχτο.Εκει φυσικα δεν χρειαζεται καθολου βουρτσισμα.
Άμα βάλουμε το μπρασελέ στο πλυντήριο πιάτων δεν θα γίνει λογικά Μπρίλα .....;;;;;
screenshot program
Νόμιζα έγραφε Cartier όταν το είδα
Παράθεση από: georgefl74 στις Σεπτέμβριος 10, 2016, 21:36:21 μμΝόμιζα έγραφε Cartier όταν το είδαΝαι καλά!Κειμήλιο από τη γιαγιά της γυναίκας μου, μάλλον όχι αξίας αλλά καλής κατασκευής. Quartz φυσικά!
Καλημέρα Σε Όλους Watch Lovers (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: kostaswatches στις Σεπτέμβριος 11, 2016, 08:53:13 πμΚαλημέρα Σε Όλους Watch Lovers (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΚώστα, αυτό είναι λίγο ταλαιπωρημένο ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.