0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είπα να φωτογραφίσω το καινουριο μου παιχνιδάκι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: misterK στις Αύγουστος 06, 2016, 03:17:08 πμΕίπα να φωτογραφίσω το καινουριο μου παιχνιδάκι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ρετρό!!!
Ωραιο θέμα ... !!!! Που θέλει δικό του ξεχωριστό τόπικ ....!!!!
Αν και δεν ειμαι φαν της ορκας, η φωτο ειναι υπεροχη!!
Παράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 06, 2016, 11:44:52 πμΩραιο θέμα ... !!!! Που θέλει δικό του ξεχωριστό τόπικ ....!!!! Εεεε, τι τοπικ? Ποσες ακομα θα βγουν? :Ρ
Παράθεση από: misterK στις Αύγουστος 07, 2016, 00:51:06 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 06, 2016, 11:44:52 πμΩραιο θέμα ... !!!! Που θέλει δικό του ξεχωριστό τόπικ ....!!!! Εεεε, τι τοπικ? Ποσες ακομα θα βγουν? :ΡΜπορούν να βγούνε νέες δικές μας, π.χ. όσοι έχουμε Vintage ρολόγια δημιουργούμε ατμόσφαιρα, ρετρό αντικείμενα, ανάλογο ρουχισμό, σέπια φωτογραφία και όλα αυτά προσαρμοσμένα στο ρολόι!Και πλάκα θα έχει και ωραίο θα είναι!
Επιτελους , ο δεικτης εφυγε απο το Νο και πηγε στο Η . Φουλ σημα δηλαδη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορουμε να βαλουμε και τα αρχαια πρωταθληματα του παο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.