0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Βost στις Ιούνιος 12, 2016, 12:05:56 μμΠαράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 11, 2016, 20:40:20 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5sΡε Γιώργο πραγματικά μπράβο...... Είναι τέλειο ρε φίλε το λουράκι....!Ευχαριστω Αλεκο μου..Ήμουν πραγματικα πολυ σίγουρος οτι θα του ταίριαζε και δικαιώθηκα νομιζωG... ...iPhone 5s
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 11, 2016, 20:40:20 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5sΡε Γιώργο πραγματικά μπράβο...... Είναι τέλειο ρε φίλε το λουράκι....!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5s
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 12, 2016, 20:19:51 μμΠαράθεση από: Βost στις Ιούνιος 12, 2016, 12:05:56 μμΠαράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 11, 2016, 20:40:20 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5sΡε Γιώργο πραγματικά μπράβο...... Είναι τέλειο ρε φίλε το λουράκι....!Ευχαριστω Αλεκο μου..Ήμουν πραγματικα πολυ σίγουρος οτι θα του ταίριαζε και δικαιώθηκα νομιζωG... ...iPhone 5sΛογικά θα κάνω άμεση κίνηση..... Χρόνο δεν έχω βρει ακόμα....αφου έχεις γούστο ομορφαντρα μου σε όλα σου
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 14, 2016, 12:54:27 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5sΜυστηριακό....!Μπραβο!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 12, 2016, 14:15:29 μμΚυριακάτικα ... πρωινό ... μόνο εγώ έμεινα μέσα σπίτι ... πολύ ωραία φωτογραφία και ρολόι..... Μπράβο ρε Δημήτρη
Κυριακάτικα ... πρωινό ... μόνο εγώ έμεινα μέσα σπίτι ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5s
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 19, 2016, 21:11:12 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5sΠολυ ωραιες φωτο Γιωργο, αυτες οι απαραμιλλες εναλλαγες της φωτεινοτητας στα στοιχεια της φυσης ουρανου-θαλασσης-αμμουδιας σε συνδυασμο με την καθαροτητα των χρωματων του ρολογιου, καταφερνουν ακοπα την συγκινησιακη διεγερση..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.