0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gavromitsos στις Ιούνιος 02, 2016, 18:39:03 μμΠαράθεση από: Ισίδωρος στις Ιούνιος 02, 2016, 18:02:18 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απο κοντα, θα ειναι ονειρο φανταζομαι.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απο χρονομετρια, τι λεει Ισιδωρε? δε ξέρω δε το έχω μετρήση.... αλλά θα του κάνω ένα τεστ!
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Ιούνιος 02, 2016, 18:02:18 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απο κοντα, θα ειναι ονειρο φανταζομαι.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απο χρονομετρια, τι λεει Ισιδωρε?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Ιούνιος 02, 2016, 18:42:40 μμΠαράθεση από: gavromitsos στις Ιούνιος 02, 2016, 18:39:03 μμΠαράθεση από: Ισίδωρος στις Ιούνιος 02, 2016, 18:02:18 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απο κοντα, θα ειναι ονειρο φανταζομαι.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απο χρονομετρια, τι λεει Ισιδωρε? δε ξέρω δε το έχω μετρήση.... αλλά θα του κάνω ένα τεστ!πηρες ρολογαρα,σε πολυ καλη τιμη
υπαρχουν και πιο ακριβα,αν θες
Ημουν στο κλικ, για αγορα. Τελικα, προτιμησα το snzf.Και παει εκπληκτικα σε χρονους, αυτη η μηχανη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gavromitsos στις Ιούνιος 02, 2016, 18:47:43 μμΗμουν στο κλικ, για αγορα. Τελικα, προτιμησα το snzf.Και παει εκπληκτικα σε χρονους, αυτη η μηχανη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο και αυτό!Όσο για τους χρόνους θα σου πω αύριο. Πριν κανά μισάωρο ξεκίνησε το τεστ! Τι χρονομετρία έχει το δίκο σου?
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Ιούνιος 02, 2016, 19:12:54 μμΠαράθεση από: gavromitsos στις Ιούνιος 02, 2016, 18:47:43 μμΗμουν στο κλικ, για αγορα. Τελικα, προτιμησα το snzf.Και παει εκπληκτικα σε χρονους, αυτη η μηχανη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο και αυτό!Όσο για τους χρόνους θα σου πω αύριο. Πριν κανά μισάωρο ξεκίνησε το τεστ! Τι χρονομετρία έχει το δίκο σου?Με το ρολοι του φορουμ, ειμαι +30 δευτ. εδω και δυο εβδομαδες, σταθερα. (σημειωσα τα δευτερολεπτα, και το τσεκαρω)Διχνει απιστευτα καλος χρονος, για αυτοματο. Το φορω οσο μπορω, εκτος του υπνου φυσικα.
Παράθεση από: gavromitsos στις Ιούνιος 02, 2016, 20:24:35 μμΠαράθεση από: Ισίδωρος στις Ιούνιος 02, 2016, 19:12:54 μμΠαράθεση από: gavromitsos στις Ιούνιος 02, 2016, 18:47:43 μμΗμουν στο κλικ, για αγορα. Τελικα, προτιμησα το snzf.Και παει εκπληκτικα σε χρονους, αυτη η μηχανη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο και αυτό!Όσο για τους χρόνους θα σου πω αύριο. Πριν κανά μισάωρο ξεκίνησε το τεστ! Τι χρονομετρία έχει το δίκο σου?Με το ρολοι του φορουμ, ειμαι +30 δευτ. εδω και δυο εβδομαδες, σταθερα. (σημειωσα τα δευτερολεπτα, και το τσεκαρω)Διχνει απιστευτα καλος χρονος, για αυτοματο. Το φορω οσο μπορω, εκτος του υπνου φυσικα.Τι είπες τώρα?... έχει το forum ρολόι?.. τόσο καιρό εδώ τώρα το πήρα πρέφα!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)χεχε+ 30 δευτ. την ημέρα ή στις 2 βδομάδες?.. με μπέρδεψες....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.