0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τα εναλλακτικα λουρακια που εχω στο μυαλο μου......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το πρωτο ειναι μαυρο αλλα πειραγμενο....προσπαθησα να το κανω λιγο γκρι....απο τα πρωτα που ειχα φτιαξειΣτάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: neuromind στις Μάιος 26, 2016, 12:04:37 μμΚαι τα εναλλακτικα λουρακια που εχω στο μυαλο μου......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το πρωτο ειναι μαυρο αλλα πειραγμενο....προσπαθησα να το κανω λιγο γκρι....απο τα πρωτα που ειχα φτιαξειΣτάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡίξε και μια ματια σε αυτο..!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...
ωραίος ο neuromind! πολύ ωραίο σου βγήκε το λουράκι! είσαι ταλέντο!
Γιατρε αν επιτρεπεται απο που το πηρες & ποσο το bulova? Το βρηκα απο Αγγλια γυρω στα 180€..
Παράθεση από: harolagoha στις Μάιος 26, 2016, 23:02:46 μμΓιατρε αν επιτρεπεται απο που το πηρες & ποσο το bulova? Το βρηκα απο Αγγλια γυρω στα 180€..amazon.co.uk ενας ξαδερφος που εχει φιλο εξω μεσολαβησε.... 130 λιρες....πανω κατω τοσο σε ευρω
Παράθεση από: neuromind στις Μάιος 26, 2016, 23:15:53 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Μάιος 26, 2016, 23:02:46 μμΓιατρε αν επιτρεπεται απο που το πηρες & ποσο το bulova? Το βρηκα απο Αγγλια γυρω στα 180€..amazon.co.uk ενας ξαδερφος που εχει φιλο εξω μεσολαβησε.... 130 λιρες....πανω κατω τοσο σε ευρωΕμένα μου βγηκε ποιο φθηνά και ήρθε από Αμερική! http://www.ebay.com/itm/401033073093?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.