0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 25, 2015, 01:20:10 πμΠαράθεση από: Ελλάς στις Απρίλιος 25, 2015, 01:18:39 πμΠαράθεση από: charisps στις Απρίλιος 24, 2015, 22:52:56 μμέμαθες καθόλου τιμές εκεί;Όχι Χάρη, δυστυχώς δεν μπήκα μέσα!! Και να φανταστείς αυτές τις φωτό κλεφτά τις έβγαζα, γιατί η παρέα φώναζε...''άντε κολλημένε, προχώρα'' (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στείλε την παρέα να πιει καμιά μπύρα και γύρνα στα μαγαζιά!! Έκανα κάτι καλύτερο...σε κάποια φάση είχε μείνει από μπαταρία η δικιά μου φωτογραφική κι έβαλα έναν να βγάζει φωτό κάτι IWC, Patek Philippe κλπ...μου λέγανε...''δεν πας καλά'' κι εγώ γούσταρα....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ελλάς στις Απρίλιος 25, 2015, 01:18:39 πμΠαράθεση από: charisps στις Απρίλιος 24, 2015, 22:52:56 μμέμαθες καθόλου τιμές εκεί;Όχι Χάρη, δυστυχώς δεν μπήκα μέσα!! Και να φανταστείς αυτές τις φωτό κλεφτά τις έβγαζα, γιατί η παρέα φώναζε...''άντε κολλημένε, προχώρα'' (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στείλε την παρέα να πιει καμιά μπύρα και γύρνα στα μαγαζιά!!
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 24, 2015, 22:52:56 μμέμαθες καθόλου τιμές εκεί;Όχι Χάρη, δυστυχώς δεν μπήκα μέσα!! Και να φανταστείς αυτές τις φωτό κλεφτά τις έβγαζα, γιατί η παρέα φώναζε...''άντε κολλημένε, προχώρα'' (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
έμαθες καθόλου τιμές εκεί;
Βρε ασ' τα ρολόγια και τράβα στο tibidabo να βγάλεις το παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας... Μην ξεχάσεις και το Ναό, βεβαίως. Μισητή η Barca, αλλά ο Ναός, Ναός.
Σωστόοος...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
λογικα σε εσενα μοιαζει
Χθες, μαζί με τους Γιώργηδες γιορτάζαμε κι εμείς. Γίναμε 8 μηνών, ομορφαίνουμε και καμαρώνουμε...
url immagine
hosting immagini
Βιτρίνα Βαρκελώνης... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 24, 2015, 17:25:13 μμhosting immaginiΤο δεξί.
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 25, 2015, 10:58:09 πμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 24, 2015, 17:25:13 μμhosting immaginiΤο δεξί.το θες?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.