0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 27, 2015, 01:39:06 πμΤην άλλη βδομάδα είμαι καλεσμένος στην Ιαπωνία με όλα τα έξοδα πληρωμένα, να δω τη νέα τους collection! Φαντάζομαι θα μου φτάσουν καμιά 10άρια μέρες... Φόρα το Sumo για σπάσιμο...
Την άλλη βδομάδα είμαι καλεσμένος στην Ιαπωνία με όλα τα έξοδα πληρωμένα, να δω τη νέα τους collection! Φαντάζομαι θα μου φτάσουν καμιά 10άρια μέρες...
Παράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 27, 2015, 01:41:26 πμΠαράθεση από: charisps στις Μάρτιος 27, 2015, 01:39:06 πμΤην άλλη βδομάδα είμαι καλεσμένος στην Ιαπωνία με όλα τα έξοδα πληρωμένα, να δω τη νέα τους collection! Φαντάζομαι θα μου φτάσουν καμιά 10άρια μέρες... Φόρα το Sumo για σπάσιμο... το καινούργιο ή το παλιό;;
το LE
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 27, 2015, 01:46:22 πμτο LEΤο πήρες κι αυτό, ρε θηρίο; Πού το βρήκες;
Ναι αλλά όσοι τα πουλάνε τώρα βάζουν το γνωστό καπέλο...Προφανώς τα πήραν για να βγάλουν λεφτά...Δε νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 200-300€ παραπάνω από όσα κόστιζε.
Δεν είναι κατάλληλη εποχή τώρα , έχει γίνει φούσκα και είναι κοροϊδία.Όποιος πήρε έγκαιρα καλώς, οι υπόλοιποι υπομονή.
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 27, 2015, 01:58:46 πμΔεν είναι κατάλληλη εποχή τώρα , έχει γίνει φούσκα και είναι κοροϊδία.Όποιος πήρε έγκαιρα καλώς, οι υπόλοιποι υπομονή.Ακριβώς.Μόδα είναι θα περάσει.Με τα 800τόσα ευρώ που ζητάνε οι "επαγγελματίες" παίρνεις 2 sumo και σου μένουν και ρέστα για ιμάντες.. Τα 550€ που κόστιζε όταν βγήκε ήταν λογικό ποσό, για καινούργιο και limited, εννοείται...
subir imagenes
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 27, 2015, 01:36:05 πμΤο ξέρει η citizen οτι βρέθηκε άνθρωπος να αγοράσει 3 ρολόγια της ?
Το ξέρει η citizen οτι βρέθηκε άνθρωπος να αγοράσει 3 ρολόγια της ?
Παράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 27, 2015, 01:38:01 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 27, 2015, 01:36:05 πμΤο ξέρει η citizen οτι βρέθηκε άνθρωπος να αγοράσει 3 ρολόγια της ? Τι να πω και εγώ δλδ με 5....? Χαχαχα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.