0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 17, 2014, 18:26:43 μμκαλά, για το Martini πήγες;Εγώ νόμιζα ότι πήγες για τη formula...γι᾽αυτο και σε ρώτησα..[/quoteλες να ηταν κανονικη?εμένα ρωτάς;
καλά, για το Martini πήγες;Εγώ νόμιζα ότι πήγες για τη formula...γι᾽αυτο και σε ρώτησα..[/quoteλες να ηταν κανονικη?
Παράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 17, 2014, 18:29:48 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 17, 2014, 18:26:43 μμκαλά, για το Martini πήγες;Εγώ νόμιζα ότι πήγες για τη formula...γι᾽αυτο και σε ρώτησα..[/quoteλες να ηταν κανονικη?εμένα ρωτάς;
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 17, 2014, 18:26:43 μμκαλά, για το Martini πήγες;Εγώ νόμιζα ότι πήγες για τη formula...γι᾽αυτο και σε ρώτησα..[/quoteλες να ηταν κανονικη?
Παράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 17, 2014, 18:29:48 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 17, 2014, 18:26:43 μμκαλά, για το Martini πήγες;Εγώ νόμιζα ότι πήγες για τη formula...γι᾽αυτο και σε ρώτησα..[/quoteλες να ηταν κανονικη?εμένα ρωτάς; μιρκη σημασια μαλλον καθως σε καποια φαση απο πισω περνουσε μια 458 italia που ειναι κοντα σε formula 1 και ηταν σιγουρα κανονικη
Χάρη, είναι η Williams FW36 του V. Bottas...
JP2004...
Ιδιαίτερο ρολόι, όντως... Ευχαριστώ. -Θ.
Το πήρες ρε θηρίο...;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.