0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
που είσαι σε μπουτικ τις seiko Υ.Γ απο τότε που έπεσε η ιδέα για ημερολόγιο οι φωτογραφίες η μια καλύτερη από την άλλη
Όσοι το σκέφτεστε να ξέρετε ότι κάθεται πολύ καλά!! Δεν δείχνει το μέγεθός του(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Είναι πανέμορφο! Η ψηφιακή οθόνη πως σου φαίνεται από μέγεθος; Εύχρηστη; Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Νομίζω σε αυτό το ρολόι είναι πολύ δύσκολη η επιλογή χρώματος.Εμένα με ψήνουν και τα δύο νέα χρώματα που έχει βγάλει. Μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα...
Φανταστικό dial. Μου αρέσει που τα markers έχουν αρκετό ύψος δίνοντας μια τρισδιάστατη παρουσία στο dial.Επίσης να πω ότι η luminova είναι απίστευτη. Τολμώ να πω ότι είναι πιο ευαίσθητη από τους γνωστούς φακούς της Seiko.
Συμφωνώ απόλυτα του δίνει και ύψος και βάθος, έστω οπτικά. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.