Αποστολέας Θέμα: Hublot classic fusion. Yes or No  (Αναγνώστηκε 7683 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Hublot classic fusion. Yes or No
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 29, 2018, 11:56:18 πμ »
Έχουν μεταπώληση αυτά τα πράματα?

Αν ναι τοτε κανε το κεφι σου και ξεφορτωσου το τον επομενο μηνα.
Αλλά καλύτερα μακρυαααααααα............. :)
Δεν έχουν και την καλύτερη, αλλά δεν θέλω για την ώρα να πουλάω τα ρολόγια  που αγοράζω για να τα κρατήσω θεωρητικά.

Το design του είναι που έχει πορωσει, τα υλικά και το σχήμα, και το γεγονός πως είναι αλλιώτικο. Βέβαια για όλα τα παραπάνω κριτήρια θα έπρεπε να κοιτάω κάποιο Richard Mille, αλλά δεν έχω φτάσει σε αυτήν την οικονομική ευχέρεια ακόμη.

Sent from my MI 5X using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 29, 2018, 11:58:22 πμ »
Ωραία τα Hublot αλλά για εμένα πάνω απο 1000-1500€ δεν θα έπρεπε να έχουν,καβάλησαν το καλάμι με το Big Bang και την είδαν κάπως,ρε seiko και ξερό ψωμί.

Στάλθηκε από το 8079 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με 1000-1500.. Καλά θα ήταν αλλά ίσως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 29, 2018, 12:02:15 μμ »
Hublot-αρα λέμε, δυνατη μπραντα και κανεις το κομματι σου! Μαζι σου, παρε το μαυρο..Αν τα χεις τα φραγκα το παίρνεις και δεν κοιτας τιποτα αλλο, ειδαλλως πας σε casio τυπου hublot wannabe.. :D Μεταπωλησεις και τετοια ευτραπελα δεν σ'απασχολουν... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 29, 2018, 12:41:50 μμ »
Hublot-αρα λέμε, δυνατη μπραντα και κανεις το κομματι σου! Μαζι σου, παρε το μαυρο..Αν τα χεις τα φραγκα το παίρνεις και δεν κοιτας τιποτα αλλο, ειδαλλως πας σε casio τυπου hublot wannabe.. :D Μεταπωλησεις και τετοια ευτραπελα δεν σ'απασχολουν... ;D
Κι εγώ γι αυτό πιστεύω το θελω, να κάνω το κέφι μου μέχρι να με αξιώσει ο Θεός να αγοράσω το Richard Mille!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 29, 2018, 19:54:27 μμ »
HUB1112 φοραει όπως βρηκα,περα από την ομορφια που είναι προσωπικο γουστο του καθενα,θα δωσεις τοσα λεφτα για μια sellita?
Κυρίως για την ομορφιά το θελω, έχω αλλά ρολόγια πιο σοβαρά, με καλύτερες movements, αλλά θέλω κάτι πιο νεανικο πιστεύω

τώρα ειλικρινά, σκέφτεσαι να φώσεις τόσα χρήματα για ουμπλό  ;;;;;
αν θες κάτι πιο νεανικό, πάρε ένα πανεράι. Θα βρεις και ολόμαυρο, και μπλε. έχουν καλύτερη μεταπωλητική αξία, είναι πιο μουράτα, είναι πιο γνωστά.

ΥΓ 1 με το μαύρο θα έχεις πρόβλημα να διαβασεις την ώρα σε κάποιες στιγμές, δηλ δεν μου φαίνεται ευκολοανάγνωστο
ΥΓ2 αν το αγοράσεις, εκεί στο εργαστήριο που είσαι, κάνε και κάνα τεστ χρονολόγησης του οστού....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 29, 2018, 20:00:06 μμ »
Ωραία τα Hublot αλλά για εμένα πάνω απο 1000-1500€ δεν θα έπρεπε να έχουν,καβάλησαν το καλάμι με το Big Bang και την είδαν κάπως,ρε seiko και ξερό ψωμί.

Στάλθηκε από το 8079 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να κι ένας που μιλάει σωστά !
προχθεσινή, μη σου πω και χθεσινή εταιρεία, με τιμές διαστημικές. Την έφτιαξε ο τύπος και την πούλησε στο γκρουπ στο οποίο είχε σημαίνουσα θέση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 29, 2018, 20:15:24 μμ »
HUB1112 φοραει όπως βρηκα,περα από την ομορφια που είναι προσωπικο γουστο του καθενα,θα δωσεις τοσα λεφτα για μια sellita?
Κυρίως για την ομορφιά το θελω, έχω αλλά ρολόγια πιο σοβαρά, με καλύτερες movements, αλλά θέλω κάτι πιο νεανικο πιστεύω

αν θες κάτι πιο νεανικό, πάρε ένα πανεράι. Θα βρεις και ολόμαυρο, και μπλε. έχουν καλύτερη μεταπωλητική αξία, είναι πιο μουράτα, είναι πιο γνωστά.

ΥΓ 1 με το μαύρο θα έχεις πρόβλημα να διαβασεις την ώρα σε κάποιες στιγμές, δηλ δεν μου φαίνεται ευκολοανάγνωστο
ΥΓ2 αν το αγοράσεις, εκεί στο εργαστήριο που είσαι, κάνε και κάνα τεστ χρονολόγησης του οστού....
Για να μαι ειλικρινής δεν ξέρω ακόμη αν αγοράσω αλλά τινω στο να το κάνω. Γι αυτό θέτω κι ερώτημα στο φόρουμ να δω τι άποψη έχουν οι ρολογοφιλοι επ' αυτού.

Κατά κανόνα θέλω ένα ρολόι λίγο αλλιώτικο από τα άλλα. Γι' αυτό σκέφτηκα τα hublot που είναι κατηγορία μόνα τους.

Panerai δεν ξέρω, έχω προσπαθήσει πολύ αλλά δεν έχω πειστεί ακόμη.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 29, 2018, 20:45:10 μμ »

Για να μαι ειλικρινής δεν ξέρω ακόμη αν αγοράσω αλλά τινω στο να το κάνω. Γι αυτό θέτω κι ερώτημα στο φόρουμ να δω τι άποψη έχουν οι ρολογοφιλοι επ' αυτού.

Κατά κανόνα θέλω ένα ρολόι λίγο αλλιώτικο από τα άλλα. Γι' αυτό σκέφτηκα τα hublot που είναι κατηγορία μόνα τους.

Και σε έπεισε η hublot...?!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 29, 2018, 20:51:28 μμ »

Και σε έπεισε η hublot...?!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με πείθει, είναι κοντά, πορώνομαι με τα υλικά. Ίσως να βγω το επόμενο σκ στην γειτονιά να δοκιμασω μερικά. Στην χειρότερη θα κρατήσω τα λεφτά και θα αγοράσω καμία πολυθρόνα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 29, 2018, 21:00:41 μμ »
..........Στην χειρότερη θα κρατήσω τα λεφτά και θα αγοράσω καμία πολυθρόνα.

Κουνιστή, να κουρδίζουν και τα αυτόματα με την κίνηση  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 29, 2018, 21:25:02 μμ »
..........Στην χειρότερη θα κρατήσω τα λεφτά και θα αγοράσω καμία πολυθρόνα.

Κουνιστή, να κουρδίζουν και τα αυτόματα με την κίνηση  ;)
:D  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions