0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό το αγαπημένο μου JAPAN made CASIO DW-5600!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιλάμε για πολύ ρολόι!!!!!! (Είναι αυτό με την ατσάλινη κάσα!!!!!).
Παράθεση από: Charilaos στις Φεβρουάριος 25, 2013, 20:39:58 μμΣήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό το αγαπημένο μου JAPAN made CASIO DW-5600!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιλάμε για πολύ ρολόι!!!!!! (Είναι αυτό με την ατσάλινη κάσα!!!!!).υπεροχο φιλε!να το χαιρεσαι!το bezel ειναι οι εκδοσεις απο τον Βραζιλιανο?γιατ ιβλεπω κατι μικρες παραμορφωσεις εκει που ενωνεται με το λουριη δεν βρηκες και εβαλες απο τα 5600 με την πλαστικη κασα?φιλικαΓιωργος
Μακάρι να μπορούσα να βρω το γνήσιο!!!!!
Παράθεση από: Charilaos στις Φεβρουάριος 25, 2013, 20:53:34 μμΜακάρι να μπορούσα να βρω το γνήσιο!!!!! δεν ειναι γνησιο αλλα πολυ καλη εκδοση http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261162659888&item=261162659888&lgeo=1&vectorid=229466ταιριαζει τελεια στην κασα του δικου σου ο μοναδικος στον κοσμο που θα βρεις για το dw5600c
μετα απο 100 χρονια που μου το ειχε κατασχεσει δια της βιας ο πατερας μου αποφασισε να το επιστρεψειUploaded with ImageShack.us
Ξεχωριστό και εντυπωσιακό. Πολύ καλή επιλογή.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.