Καλησπέρα!

Πώς μία πληροφορία ταξιδεύει απίστευτα γρήγορα και κυριολεκτικά ως χαλασμένο τηλέφωνο, και πόσο χαζό, πονηρά χαζό θα έλεγα είναι το ΑΙ. Π.χ., ναι, αν αναζητήσουμε πιο αναλυτικές πληροφορίες για το θέμα, υπάρχει σχετική τεκμηριωμένη σύνδεση σχεδιασμού μηχανισμών της Cvstos με την concepto, στο συγκεκριμένο ρολόι έχουμε επίσημα: Cvstos, τέλος. Η προσωπική μου άποψη είναι πως και εδώ, στη συγκεκριμένη μηχανή, υπάρχει συνεργασία, όμως είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα. Ε, καταχωρήθηκε ήδη ως πληροφορία...
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη του
@maestro , αν θέλει βέβαια. Όπως κι αν έχει, όσο μπορούμε να αντλούμε πληροφορίες με σχετική προσοχή.
Καλησπέρα, @maestro !
Καλοφόρετο και πάντα χαρούμενες ώρες να μετράει. Πραγματικά, ιδιαίτερο ρολόι, ιδιαίτερα γούστα, όπως σημειώνεις κι εσύ. Δεν θα βαρέσω φιλικά φωτοτυπικά παλαμάκια, Ω! Τι φανταστικό τι υπέροχο κλπ κλπ, αλλά όντως, πιστεύω πως είναι ψαγμένη επιλογή και συγκεκριμένη, (αρκεί να αναζητήσουμε βασικές πληροφορίες περί challenge chrono sprint l.e. F1, ρολόι για τα σοκάκια του Μονακό ένα πράμα…). Πέρα από αυτό, βέβαια, είναι μηχανισμός κόσμημα, γενικό σύνολο πολύ ιδιαίτερο. Προσωπικά, κάθε φορά που έτυχε να χαζέψω ρολόι με επιροδίωση έπαθα πλάκα, φανταστικό αποτέλεσμα από κάθε άποψη, και αυτό είναι μόνο μια του λεπτομέρεια. Εδώ βλέπουμε γιατί κοστίζει τόσα χρήματα, ιδιαίτερο και συγκεκριμένο ως ρολόι (βέβαια, πχ εγώ, δεν θα μπορούσα να το φορέσω, θα ήμουν αστείος). Μετά διαβάζουμε για τον μηχανισμό και την concepto και καταλαβαίνουμε πως θα είναι ιδιαίτερος μηχανισμός. [βέβαια, αν θέλω να γίνω λίγο πειραχτήρι θα ελεγα πως πάντα υπάρχει η σκιά της ΕΤΑ, ακόμα και σε κορυφαίους οίκους που κατασκευάζουν μικρά θαύματα].