Αποστολέας Θέμα: Σήμερα φόρεσα.....  (Αναγνώστηκε 16226879 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Σήμερα φόρεσα.....
« Απάντηση #146940 στις: Σήμερα στις 14:36:49 »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τι έγινε ? Καλούνε κλάσεις ? Διαμάχες CITIZEN Vs CASIO ?

Εγώ, κυανόκρανος ΟΗΕ, και με τους δύο ! ;D

Ο @Taylor 1981 να δούμε ποια πλαυρά θα υποστηρίξει. Και είναι και κομάντο ! 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Taylor 1981

• Members+
  • Hero Member
  • Μάριος
    • Προφίλ
« Απάντηση #146941 στις: Σήμερα στις 14:53:10 »
Τι έγινε ? Καλούνε κλάσεις ? Διαμάχες CITIZEN Vs CASIO ?

Εγώ, κυανόκρανος ΟΗΕ, και με τους δύο ! ;D

Ο @Taylor 1981 να δούμε ποια πλαυρά θα υποστηρίξει. Και είναι και κομάντο !  (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θαρρώ Γιώργο πώς γνωρίζεις ποιά πλευρά θα διαλέξω!

Στάλθηκε από το 2312DRA50G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
trelovet,sea_dweller,
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #146942 στις: Σήμερα στις 16:01:48 »
Θαρρώ Γιώργο πώς γνωρίζεις ποιά πλευρά θα διαλέξω!

Στάλθηκε από το 2312DRA50G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

....είναι ο λόγος που έμεινα ουδέτερος.  ;D Δεν με παίρνει να σε έχω αντίπαλο  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #146943 στις: Σήμερα στις 16:11:52 »
Και ο μήνας έχει 9  :D :D :D :D

Μια μικρή δεσποινίς, την ταλαιπωρούσαν κάτι ..........πολιτισμένοι, την γλύτωσα ! Την επέστρεψα στο σπίτι της.  ;)

friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
baller,Wolf-,trelovet,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #146944 στις: Σήμερα στις 16:13:20 »
...και 10 να έχει ο μήνας, το ίδιο φοράω  ;D

Λες να πάω με την πλευρά των CASIO ? 

friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
baller,Wolf-,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #146945 στις: Σήμερα στις 16:35:38 »
...............
Μια μικρή δεσποινίς, την ταλαιπωρούσαν κάτι ..........πολιτισμένοι, την γλύτωσα ! Την επέστρεψα στο σπίτι της.  ;)
...............

Η έλλειψη πολιτιστικής και κοινωνικής μόρφωσης σε μεγάλο μέρος του κόσμου είναι προφανής.

Πάιρνουμε στα παιδάκια χελώνες, σκυλάκια, γατάκια, ινγκουάνα, και μόλις τα βαρεθούν, τα ........ξερφορτωνόμαστε όπου μας βολεύει.

Η ίδια συμπεριφορά και στην θάλασσα. Βρήκαν έναν αστερία, ένα κοχύλι με κάβουρα μέσα, ένα χταπόδι, θα το βγάλουν έξω, να "παίξουν" τα παιδάκια, να του βγάλουν το "λάδι", μεχρι την θανάτωσή του.

Σεβασμός ? ΜΗΔΕΝ !
Μόρφωση ? ΜΗΔΕΝ !

Βρήκε ο "άντρακλας" το χταποδάκι, 500-600 γρ, ( ...το πως το βρήκε δεν το σχολιαζω ), το έβγαλε έξω, το παρέδωσε σε 6-7 πιτσιρίκια, και οι γονείς πήγανε για μπύρες και  πατατάκια στο μπίτς-μπάρ. .

Τους έβλεπα, και όταν έκρινα ότι είχαν ξεπεράσει τα όρια επιβίωσης, πήγα και εξήγησα. Ο άντρακλας στην αρχή πήγε να το παιξει λιιιγο σκληρός, αλλά μόλις του εξήγησα, "μαλάκωσε" και το έπαιξε φιλικός. Οπότε, κάναμε "μάθημα" με την πιτσιρικαρία, πως ζούν, τι τρώνε, πόσο ζουν, πότε γεννάνε, αναφορά στην χταποδίνα που φυλάει τα αυγά της μέχρι που πεθαίνει από ασιτία, ακούγανε με ανοικτο το στόμα, και στο τέλος, επειδή ήταν και κορίτσι, "αποφασίσαμε" όλοι μαζί  ;) να την απαλευθερώσουμε να πάει στα παιδάκια της,  ;) για να ξαναβρούνε τα δικά μας παιδάκια ξανά χταπόδια.

Και ήταν και χαρούμενα. Δίδαξέ τα ρε "άντρακλα" σεβασμό στην ζωή και την φύση !!

Απολογούμαι για το off topic, αλλά, με αυτούς τους ρυθμούς εξόντωσης, μόλυνσης, παρουσίες λεοντόψαρων και λαγόψαρων, σε λίγο η θάλασσα θα έιναι και "νεκρά" λόγω ιδιοτήτων.

Οσοι μπορείτε και ενδιαφέρεστε, βοηθήστε να έχουν και τα παιδιά / εγγόνια σας την χαρά να ζήσουν αυτά τα πλάσματα μέσα από μια μάσκα βυθού.

Σημ. Χθές - προχθές, βύθισαν άλλο ένα πλοίο το «Φολέγανδρος» στο θαλάσσιο πάρκο Ομπρόσγιαλος Χανίων. Ειναι ένα σημαντικότατο βήμα, μια και σε ένα ναυάγιο προστατεύονται τα ψάρια, κασι έτσι οι πληθυσμοί αυξάνουν. Ευγε τους. 

Πάω να φορτίσω την υποβρύχια κλαμερα, να την έχω στην επόμενη βουτιά !!  ;)

Σήεμρα φόρεσα υποβρυχίως  ;)
friendly
1
funny
0
like
3
wow
0
Members reacted friendly:
giorgio_cooper,
No reactions
Members reacted like:
baller,trelovet,Wolf-,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #146946 στις: Σήμερα στις 18:11:12 »
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
baller,trelovet,Giorgos_I,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος baller

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #146947 στις: Σήμερα στις 18:46:50 »
Αυτό ομολογώ οτι το ζηλεύω...
Εξαιρετική επιλογή

Γϊνεται όλο και πιο δύσκολο να βρει κανείς Seiko με 7a28 και 7a38 σε καλή κατάσταση
Ευχαριστώ! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν κυνηγούσα το συγκεκριμένο μοντέλο, απλώς έτυχε να βρεθεί μπροστά μου, όπως συμβαίνει με πολλά vintage ρολόγια που έχω. Ήταν όμως από εκείνα που είχα ξεχωρίσει. Κι είναι δύσκολο γενικά να το βρεις με το bezel σε καλή κατάσταση, συνήθως είναι ξεφτισμένα.

Πάντως είδα κι έπαθα να το πάρω... Το πόσταρε κάποιος σε ομάδα στο Facebook, βράδυ, σε πολύ καλή τιμή, κι υπήρξε ενδιαφέρον κατευθείαν από άλλα 2 άτομα μαζί με μένα. Έλεγε συναλλαγή μόνο από κοντά, Αθήνα, και του ζήτησα να μου το κρατήσει για να το πάρει ένας φίλος μου για λογαριασμό μου το επόμενο πρωί. Εκείνος είπε ότι δεν το κράταγε, θα το έπαιρνε όποιος προλάβαινε. Ο φίλος έκλεισε ραντεβού μαζί του, αλλά μετά από λίγο τον πήρε τηλέφωνο (ο φίλος μου) να του πει ότι θα καθυστερήσει μισή ώρα. Κι αυτός τον αποπήρε και του είπε "άστο, δεν το πουλάω"! Τον παίρνω εγώ τηλέφωνο τσαντισμένος να τον στολίσω για τη συμπεριφορά του, όχι να τον παρακαλέσω, και τότε άλλαξε στάση, οπότε κανονίστηκε νέο ραντεβού και το πήραμε! Αργότερα μου εξήγησε ότι εκείνη την ώρα που ακύρωσε τη συναλλαγή στο φίλο μου τον είχε εκνευρίσει ένας άλλος υποψήφιος ενδιαφερόμενος ο οποίος άρχισε να τον βρίζει επειδή τον ακύρωσε για να το δώσει σε μένα.  :D

Ένας λόγος πάντως που το ρολόι ήταν σε χαμηλή τιμή είναι ότι το ένα μπουτόν κόλλαγε, παρότι γενικά δούλευε κανονικά, αλλά αυτό δε με ενόχλησε καθόλου. Ίσα ίσα που μου έδωσε την αφορμή να το κάνω σέρβις, που μάλλον έτσι κι αλλιώς θα το έκανα καλού κακού. Μέσα είχε αρκετές σκουριές αλλά τώρα ο μηχανισμός είναι σαν καινούργιος. Ρολόι για μια ζωή.
friendly
1
funny
0
like
3
wow
0
Members reacted friendly:
Giorgos_I,
No reactions
Members reacted like:
Giorgos_I,dsmlogger,sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146948 στις: Σήμερα στις 20:40:21 »
Η έλλειψη πολιτιστικής και κοινωνικής μόρφωσης σε μεγάλο μέρος του κόσμου είναι προφανής.

Πάιρνουμε στα παιδάκια χελώνες, σκυλάκια, γατάκια, ινγκουάνα, και μόλις τα βαρεθούν, τα ........ξερφορτωνόμαστε όπου μας βολεύει.

Η ίδια συμπεριφορά και στην θάλασσα. Βρήκαν έναν αστερία, ένα κοχύλι με κάβουρα μέσα, ένα χταπόδι, θα το βγάλουν έξω, να "παίξουν" τα παιδάκια, να του βγάλουν το "λάδι", μεχρι την θανάτωσή του.

Σεβασμός ? ΜΗΔΕΝ !
Μόρφωση ? ΜΗΔΕΝ !

Βρήκε ο "άντρακλας" το χταποδάκι, 500-600 γρ, ( ...το πως το βρήκε δεν το σχολιαζω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ), το έβγαλε έξω, το παρέδωσε σε 6-7 πιτσιρίκια, και οι γονείς πήγανε για μπύρες και  πατατάκια στο μπίτς-μπάρ. .

Τους έβλεπα, και όταν έκρινα ότι είχαν ξεπεράσει τα όρια επιβίωσης, πήγα και εξήγησα. Ο άντρακλας στην αρχή πήγε να το παιξει λιιιγο σκληρός, αλλά μόλις του εξήγησα, "μαλάκωσε" και το έπαιξε φιλικός. Οπότε, κάναμε "μάθημα" με την πιτσιρικαρία, πως ζούν, τι τρώνε, πόσο ζουν, πότε γεννάνε, αναφορά στην χταποδίνα που φυλάει τα αυγά της μέχρι που πεθαίνει από ασιτία, ακούγανε με ανοικτο το στόμα, και στο τέλος, επειδή ήταν και κορίτσι, "αποφασίσαμε" όλοι μαζί  ;) να την απαλευθερώσουμε να πάει στα παιδάκια της,  ;) για να ξαναβρούνε τα δικά μας παιδάκια ξανά χταπόδια.

Και ήταν και χαρούμενα. Δίδαξέ τα ρε "άντρακλα" σεβασμό στην ζωή και την φύση !!

Απολογούμαι για το off topic, αλλά, με αυτούς τους ρυθμούς εξόντωσης, μόλυνσης, παρουσίες λεοντόψαρων και λαγόψαρων, σε λίγο η θάλασσα θα έιναι και "νεκρά" λόγω ιδιοτήτων.

Οσοι μπορείτε και ενδιαφέρεστε, βοηθήστε να έχουν και τα παιδιά / εγγόνια σας την χαρά να ζήσουν αυτά τα πλάσματα μέσα από μια μάσκα βυθού. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Σημ. Χθές - προχθές, βύθισαν άλλο ένα πλοίο το «Φολέγανδρος» στο θαλάσσιο πάρκο Ομπρόσγιαλος Χανίων. Ειναι ένα σημαντικότατο βήμα, μια και σε ένα ναυάγιο προστατεύονται τα ψάρια, κασι έτσι οι πληθυσμοί αυξάνουν. Ευγε τους. 

Συγγνώμη κι εγώ για το off topic, αλλά Γιώργο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έχεις απόλυτο δίκιο.
Δεν ξέρω αν είναι φαινόμενο παγκόσμιο (αμφιβάλλω λίγο για αυτό), είμαι όμως σίγουρος ότι πρόκειται για μία αυθεντική ελληνική κατάκτηση.
Η έλλειψη σεβασμού του νεοέλληνα είναι προς πάσα κατεύθυνση. Φύση, κοινόχρηστοι χώροι, πάρκα, μνημεία, δρόμοι, ιδιοκτησίες, για να μην ανοίξω το στόμα μου για την ανθρώπινη αδιαφορία προς ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ΑμεΑ, ηλικιωμένους κλπ.
Θυμάμαι, πριν λίγα χρόνια εδώ στη Θεσσαλονίκη βάφτηκε το Πειραματικό Σχολείο (στο κέντρο, περιοχή Αγίας Σοφίας και Ολύμπου). Μέσα σε λίγες ώρες από την παράδοσή του είχε κιόλας βανδαλιστεί με συνθήματα. Σας μιλάω για ώρες. Δεν έκλεισε 24ωρο.

100 άνθρωποι να προσπαθούν για το καλό, φτάνει ένας μλκς να σε γυρίσει στο μηδέν.

Καλά έκανες που μίλησες. Μακάρι να ανοίγαμε το στόμα μας πιο συχνά για τέτοια πράγματα παρά για να βρίσουμε.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Giorgos_I,sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giorgio_cooper

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #146949 στις: Σήμερα στις 22:44:35 »

Σεβασμός ? ΜΗΔΕΝ !
Μόρφωση ? ΜΗΔΕΝ !

Βρήκε ο "άντρακλας" το χταποδάκι, 500-600 γρ, ( ...το πως το βρήκε δεν το σχολιαζω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ), το έβγαλε έξω, το παρέδωσε σε 6-7 πιτσιρίκια, και οι γονείς πήγανε για μπύρες και  πατατάκια στο μπίτς-μπάρ. .

Οσοι μπορείτε και ενδιαφέρεστε, βοηθήστε να έχουν και τα παιδιά / εγγόνια σας την χαρά να ζήσουν αυτά τα πλάσματα μέσα από μια μάσκα βυθού. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Μα τι ωραία δημοσίευση κ πόσο μπορεί να αφυπνίσει κ να αλλάξει το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων μόνο προς το καλύτερο..

Μακάρι να σας συναντούσαμε σε κάποια παραλία  :)
(Η μεγάλη μου κόρη είμαι σίγουρος οτι θα σας άκουγε με το στόμα ανοιχτό)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions