Giorgos_I και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ, βγάζουμε το flight plan για την πρώτη ναυτιλία μαςLACO, χάρτης 1:500.000 και plotter(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Elio5 στις Δεκέμβριος 18, 2012, 12:34:08 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Είχα σχεδόν ξεχάσει ότι το έχεις!!!Δεν παίζεται με αυτό το λουρί!
Racing Tuesday σήμερα με το φρεσκότατο ( 4 ημερών) Tissot
Εδώ, βγάζουμε το flight plan για την πρώτη ναυτιλία μαςLACO, χάρτης 1:500.000 και plotter
πολυ ομορφες φωτο και ρολογια απο ολους παιδια... εγω αυτο.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 18, 2012, 01:48:32 πμτυχερε!!δεν υπαρχει νομιζω πλεον το μοντελοέχει όντως καταργηθεί το αυτόματο. το βγάζει μόνο σε κουρδιστή miyota απ' όσο είδα στο site https://shop.laco.de/en/Pilot-Watches.html
τυχερε!!δεν υπαρχει νομιζω πλεον το μοντελο
Παράθεση από: marios_ch στις Δεκέμβριος 18, 2012, 13:51:38 μμπολυ ομορφες φωτο και ρολογια απο ολους παιδια... εγω αυτο.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ πιο ωραίο με τον ιμάντα Μάριε!
Παράθεση από: marios_ch στις Δεκέμβριος 18, 2012, 13:51:38 μμπολυ ομορφες φωτο και ρολογια απο ολους παιδια... εγω αυτο.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καρπισια?!!!
Καλορίζικα.... Ωραίο το Χαμιλτον με τον ιμάντα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.