Καλησπέρα και σ' εσένα, αγαπητέ φίλε. Θα σε παρακαλέσω, για να μην υπάρξει μελλοντική παρανόηση, να βάζεις το παρωνύμιο στο οποίο απευθύνεσαι, τουλάχιστον όσο αφορά εμένα ως μέλος.
Άφησα ποτέ καμία αιχμή για το οτιδήποτε; προς τι η παραπάνω αρχική ερώτηση; προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται διακριτικός ως μέλος με ελάχιστες αναρτήσεις και το έχω αναφέρει από την εγγραφή μου πως, δυστυχώς, δεν είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος. Δεν γνωρίζω κανένα Μάριο, λοιπόν.
Για την άμεση επαφή στο ήλιο, ως διαδικασία φόρτισης, δεν αναφέρομαι, ασφαλώς, στο αν το φοράμε στον ήλιο θα προκληθεί ζημιά. Οι σχετικές πληροφορίες υπάρχουν. Προσωπικά, το έχω κάνει, το έχω πάθει. Η οθόνη LCD είναι η πρώτη που θα κτυπήσει το καμπανάκι συναγερμού..., δεν θέλεις να δεις τα επόμενα.
Για αρχή, απάντησε ήδη ο Μάριος
@Taylor 1981 .
Σαν παρατήρηση, την οποίαν και μπορείς να αγνοήσεις, δεν έκανα κάποιο αρνητικό σχόλιο, ακαδημαϊκή ερώτηση ηταν.
Αλλά το βασικο για εμένα είναι ότι ενώ δηλώνεις οτι δεν είσαι κοινωνικός, το φόρουμ είναι κοινωνική δικτύωση και συμμετέχεις. Και δεν το λέω σαν κριτική , αλλά σαν θετικό.
Φυσικά, για εμένα είναι χαρά να βλέπω τις αναρτήσεις σου, και έλαβα και υπόψιν τις τεχνικές λεπτομέρειες που παρειχες.
Σε ευχαριστώ.