Γιατί το λες ; του Sumo ή του MM300 ειδικά πόσο μάπα να είναι ;!
Βέβαια για το τελευταίο δεν μπορώ να μιλήσω αλλά των Sumo, Turtle, ΜΜ200 είναι αξιοπρεπή μπρασελέ πιστεύω
Καλημέρα!
Από το sumo και από το turtle δεν έχω υψηλές απαιτήσεις, ιδίως στο θέμα του μπρασελέ καθώς μιλάμε για ρολόγια από διαφορετικό price range… To mm300 όμως που έχει 2Κ, θέλω μπρασελέ για ρολόι των 2Κ. Που θέλω να καταλήξω; Οποιοδήποτε ελβετικό ρολόι (τουλάχιστον tissot, oris , longines, tag heuer που πέρασαν από τα χέρια μου) πάρεις από 600-2000 ευρώ έχει μακράν καλύτερο μπρασελέ από όλα τα seiko! Τα clasp είναι για γέλια και τα μπρασελέ τσινγκινα! Οι κάσες τους δε είναι ποίημα, τα καντράν τους επίσης.
Προφανώς και η σεικο δε δίνει καθολου βάση σε αυτό το κομμάτι κι επενδύει στο θέμα της κάσας. Δεκτό και σεβαστό. Ποσό μάλλον όταν υπάρχει η λύση της strapcode, uncleseiko που με ένα 100αρικο περίπου παίρνεις έναν ποιοτικό μπρασελέ.
Χωρίς παρεξήγηση είμαι λάτρης της εταιρείας αλλά το θέμα των μπρασελέ με απογοητεύει… Όχι τόσο στις οικονομικές σειρές… Εντάξει για το mm300 είμαι γενικώς προκατειλημμένος, το έχω ξαναφέρει κατά καιρούς ότι δεν κατάλαβα ποτέ γιατί γίνεται τόσο ντόρος! Ο μόνος λόγος που το αγόρασα ήταν για να μπορέσω να σχηματίσω δίκη μου άποψη για αυτό το ρολόι!
Sent from my iPhone using Tapatalk