0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
SMITHS PRS36 and a mosaïc for a friend.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
Stealth mode ON!
Καλημέρα από Ελαφόνησο. Αεράκι και κύμα έχει άλλη η θάλασσα τέλεια. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....και μια καλλιτεχνική, με τα χρώματα της δύσης. Με το Duro και τα αλάτια του. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
15.49+ 1.25 ώρες μέχρι Αθήνα= 17.05/17.10. Άρα όχι. Εγώ δεν προλαβαίνω τουλάχιστον. Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πως σας φαίνεται; Ή μήπως να πάω σε πιο extreme δέρμα καρχαρία μπλε;Sent from my iPhone using Tapatalk
Μόνο το μπρασελε του...τίποτα άλλο Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.