0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως θα διαφωνήσω λίγο.Και όσοι έχουν πέσει θύματα θρασυτατων low ballers συμφορουμιστων μάλλον θα συμφωνήσουν μαζί μου.Εγώ πλέον πολύ δύσκολα θα ξαναβάλω ρολόι προς πωληση σε φόρουμ.Και ασφαλώς δεν αναφέρομαι στους προλαλησαντες συναδέλφους, μην παρεξηγηθώ.
Αυτή η μαύρη στεφάνη Παναγιώτη θυμίζει Daytona ... έτσι πρέπει να λέμε πια για όσα ρολόγια έχουν μαύρη στεφανη και δεν είναι καταδυτικά 😒
Δύο λύσεις έχω.Ή το πλακώνω με το scotch brite ή το βάζω θυρίδα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χαχα ωραίος. Άσε που, άκουσον άκουσον, έχει και 2 κουμπιά πάνω και κάτω από την κορώνα.
Πο Πο Πο ! ! ! Excellent vintage watch! Congratulations !
Έρωτας με το ρωσσακι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
Καλησπέρα! Κρύο σήμερα, οπότε ντύσαμε Λευκορωσίδα...κουτσή..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο Άκη/nostradamus για τα προξενέματα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να είσαι καλά Johan!
Here my humble Smiths ... and cats ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.