0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παίδες. Κωδικός 6
Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα και καλή υπομονή σε όλους.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
The.lockdown.2 Day#08
Καλημέρα καλή βολτούλα. Ωραίο το Ω αθλητικοτατο με το rubber. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για άλλη μια φορά υπέροχο!
Πολύ όμορφο φίλε
Αυτό το μπλε είναι πανέμορφο και μου θυμίζει το μπλε του overseas! Καταπληκτικό!
Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα δεν έχει φωτό, καθώς έχει πέσει το Postmage από χθες. Εκτός κι αν βρω κάποια εναλλακτική λύση.Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Καλημέρα τέλειος καιρός και σήμερα και γω αραχτός στο μπαλκόνι με καφεδάκι χαζεύοντας τα μωρά που μου ζητάνε βόλτα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα Νικόλα επιστροφή στη κανονικότητα και πάλι βλέπω. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.