0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ώρα με G για τσάγι στην φορουμίστικη κούπα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπέρα καμαράντεν
Ωρα για τρεξιματακι..! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το P20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώς τα πήγαμε?
Ενα πεντάρι έκανα, 35'. Ξεκινάει να επανέρχεται το σώμα, αργο τέμπο Σιγα σιγα θα ανεβάζουμε.Στάλθηκε από το P20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
15 km, στοχος ειναι να φτασω τον ημιμαραθώνιο την φετινη σαιζόν, 21 χλμ. Για να δουμε.. Στάλθηκε από το P20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσοχή!!!Δηλ;
Άγρια ομορφιά
Με το σωστό ρολόι
Ηθελα να κανω εκπληξη στον Μαριο Αλλα δεν ξεμπερδεψα ποτέ απο το κεντρο με τον γαμωπεριπατο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν χωράει το εργαλείο από τον περίπατο; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.