0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχαχαχαχαχαχαχαχα, το PO Πανο ειναι άλλης κατηγορίας ρολόι, αδικη σύγκριση. Ευχαριστώ φιλαράκι Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπα να σΕ σκίσω λίγο την ψυχολογία να το πάρω μισοτιμής. Αλλά είσαι σκληρός παίχτης και δεν μασάς!Εννοείται ότι το PO είναι διαμάντι! Τι είναι κανένα sub;;;
Γεια σου ΑλκηΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος Αλεξ έχει φωτογένεια η seikara
Σήμερα ήταν ώρα Rolex λόγω επαγγελματικού ραντεβού με κυριλέ πελάτη. Όλα πήγαν καλά 888 751 9000
Δημήτρη,το ξέρεις ότι στη φώτο έχει το σέικο σου,έτσι;Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα ήταν ώρα Rolex λόγω επαγγελματικού ραντεβού με κυριλέ πελάτη. Όλα πήγαν καλά 😉
υπέροχο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ότι βρίσκω το Max Bill πιο όμορφο από το Datejust; Να υποθέσω ότι έχω κάποιο πρόβλημα;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.