0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρωτη φορα που εκανα τοσο καιρο να το φορεσω και ομολογω πως ειχα ξεχασει ποσο ομορφο ειναι....Με το αγαπημενο μου λουρακι....Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
Παράθεση από: marios_ch στις Ιούνιος 15, 2012, 20:09:03 μμαυτο το Τισσοτ μου αρεσει και το βρισκεις σε καλη τιμη ακομα... 41μμ ειναι νομιζω??39mm
αυτο το Τισσοτ μου αρεσει και το βρισκεις σε καλη τιμη ακομα... 41μμ ειναι νομιζω??
Πρωτη φορα που εκανα τοσο καιρο να το φορεσω και ομολογω πως ειχα ξεχασει ποσο ομορφο ειναι....Με το αγαπημενο μου λουρακι....
Πανέμορφες φωτογραφίες για ένα από τα ωραιότερα ρολόγια, ever (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Βασίλη
ποθητό κομμάτι! να το χαίρεσαι!
Μια φωτο το Β και το IWC διπλα διπλα?
Ολα τα ρολογια απιθανα παιδια! :cheer: Εγω χαλαροοο Σαβατοκυριακο με 7006 και vintage tropic strap! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.