Wolf- και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό απόγευμα στην παρέα ρολογαρες και σήμερα απ όλους σας. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: igk στις Ιούνιος 24, 2020, 14:29:54 μμΣήμερα παραδοσιακά!Ρολογάρα,μπυρίτσα,σαλάτα....Είσαι μερακλής ωραίος!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα παραδοσιακά!
Παράθεση από: igk στις Ιούνιος 24, 2020, 14:29:54 μμΩραίο ρολόι και φωτο👍
Παράθεση από: igk στις Ιούνιος 24, 2020, 14:29:54 μμΣήμερα παραδοσιακά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ρολόι ρολογαρα αλλά η χωριάτικη πίσω τα σπάει
Σήμερα παραδοσιακά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: igk στις Ιούνιος 24, 2020, 14:29:54 μμΣήμερα παραδοσιακά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛιτο και απέριττο πραγματικά ένα ρολόι που μου αρέσει αφάνταστα. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε webinar με το casio.
Παράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 24, 2020, 12:04:46 μμΑν και μεσημεριάσαμε ... Καλημέρα.Για τον Γιώργο να μην αισθάνεται σύνδρομο στέρησης.Τι βινταζιά είναι τούτη ωρέ;;;;Χωρίς παρεξήγηση Πανίκο είναι 100% κουκλί αλλά με το nylon nato το κανιβάλησες και έχει την ηλικία του Γιώργου (θέλει προσοχή!)Δώστου ένα leather NATO και αστο να ξεκουραστεί κάνα δύμηνο και μετά..θα το απολαύσεις!(η γριά κότα έχει το ζουμί)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και μεσημεριάσαμε ... Καλημέρα.Για τον Γιώργο να μην αισθάνεται σύνδρομο στέρησης.
Δεν είναι κακό να είσαι κ geek καμιά φορά! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Ιούνιος 24, 2020, 16:00:56 μμΔεν είναι κακό να είσαι κ geek καμιά φορά! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα πω ότι 4 ώρες μετά και ακόμα γελάω!!!Με το "καμιά φορά". Μεταξύ μας είμαστε. Βγάλ' το από μέσα σου!
Παράθεση από: watchman στις Ιούνιος 24, 2020, 19:07:23 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 24, 2020, 12:04:46 μμΑν και μεσημεριάσαμε ... Καλημέρα.Για τον Γιώργο να μην αισθάνεται σύνδρομο στέρησης.Τι βινταζιά είναι τούτη ωρέ;;;;Χωρίς παρεξήγηση Πανίκο είναι 100% κουκλί αλλά με το nylon nato το κανιβάλησες και έχει την ηλικία του Γιώργου (θέλει προσοχή!)Δώστου ένα leather NATO και αστο να ξεκουραστεί κάνα δύμηνο και μετά..θα το απολαύσεις!(η γριά κότα έχει το ζουμί)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχεις άδικο Άλκη.Βαριόμουν να βάλω δέρμα και το φόρεσα με νάυλον.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.