Giorgos_I και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα σε ολους!
Παράθεση από: xRallyArt στις Μάιος 13, 2020, 13:36:17 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα σε ολους!Ααααααρχοντας!!!!!Καλά να περάσεις
Παράθεση από: xRallyArt στις Μάιος 13, 2020, 13:36:17 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα σε ολους!Αυτά είναι..
Παράθεση από: Evangelos στις Μάιος 13, 2020, 00:48:44 πμόχι! μαζεύω λεφτά για ένα πιο cool σπίτι kai gia to Linde Wedelin! χαχαχα...within 5 years of marriage ? Oh my God !
όχι! μαζεύω λεφτά για ένα πιο cool σπίτι kai gia to Linde Wedelin! χαχαχα
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 13, 2020, 01:43:07 πμΠαράθεση από: Evangelos στις Μάιος 13, 2020, 00:48:44 πμόχι! μαζεύω λεφτά για ένα πιο cool σπίτι kai gia to Linde Wedelin! χαχαχα...within 5 years of marriage ? Oh my God !τι ψυχή έχει ένα LW..
Καλη απόγευμα σε όλη την παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexspat στις Μάιος 13, 2020, 16:55:09 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πόσο ωραία η κάσα πεντακάθαρη!! Καλησπέρα Άλεξ
Είχαμε καλημέρα, πάρτε και μια καλησπέρα... Να δούμε για καληνύχτα.
Παράθεση από: grigoris gs στις Μάιος 13, 2020, 16:51:57 μμΚαλη απόγευμα σε όλη την παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα την βάζεις συχνά αυτή την ρολογαρα..Καλησπέρα Γρηγόρη
Παράθεση από: grigoris gs στις Μάιος 13, 2020, 16:51:57 μμΚαλη απόγευμα σε όλη την παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣεϊκάρα! Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.