0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 22, 2020, 15:18:22 μμ Καλησπέρα σε όλους οεοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν βγαζουμε παιδί μου φωτό με τους δείκτες τον ένα πάνω στον άλλο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα σε όλους οεοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Απρίλιος 22, 2020, 15:25:30 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 22, 2020, 15:18:22 μμ Καλησπέρα σε όλους οεοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν βγαζουμε παιδί μου φωτό με τους δείκτες τον ένα πάνω στον άλλο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και γύρισε και το 24ωρο ανάποδα,απαράδεκτο για πράκτορα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις έφτασε.Του φίλου Παναγιώτη.
Καλημέρα συνκαραντινιέρηδες
Μπράβο παίδες, πολύ ωραίοι όλοι σήμερα.
Ποιό είναι?Πολύ ομορφο
Παράθεση από: P.I.T. στις Απρίλιος 22, 2020, 17:05:52 μμΜόλις έφτασε.Του φίλου Παναγιώτη.Ωωω!!! Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματε, με τιμάς ιδιαιτέρως με αυτήν σου την πράξη.. καλή ανάγνωση σου εύχομαι και αναμένω με χαρά τις εντυπώσεις! Υ.γ. Για άλλη μια φορά φοβερή φωτογραφία, εύγε!
Παράθεση από: Dimi στις Απρίλιος 22, 2020, 17:28:19 μμΜπράβο παίδες, πολύ ωραίοι όλοι σήμερα.Αρφ αρφ αρφ!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.