kourlis και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χρόνια πολλά !Σήμερα φόρεσα το αγαπημένο μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Karthan7 στις Απρίλιος 20, 2020, 16:41:08 μμΧρόνια πολλά !Σήμερα φόρεσα το αγαπημένο μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkPebbleΑπο τα πιο πρακτικα smartwatch, εαν οχι το πιο πρακτικο. Και μετα ηρθε το iWatch
....σε λίγο, μόλις απλώσω την μπουγάδα, , θα φύγω για το βουνό. Ποδαράτο. Σακκίδιο, baton, και επιστροφή, .................βλέπουμε .Αρα, βάζω εδώ τα διαθέσιμα, να μου πείτε με ποιο να βγάλω φωτό στην...........................φύση. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Περιμένω την επιθυμία σας
Το ψηφιακο μαστρο Γιωργο
Σ'ευχαριστώ αλλά οχι ρε συ Νικό...αυτός είναι σκανδιναβός... Και εδώ φαίνεται και πιό σκουρόχρωμο το μαλλί Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιώργο και στο Seiko quartz αξίζει μια βόλτα στη φύση 🙄
Συμφωνώ με τον Σπύρο. Seiko quartz. Νομίζω έχω να το δω καιρό στο "Σήμερα φόρεσα".
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
, και .....κάτι σκουριές. Εξηγήσου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.