0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να μαστε καλα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή Ανάσταση σε εσάς και στις οικογένειές σας !
Μαριε, Βαιε, Αλκη, Μαριε, Carl, Δημητρη, Χρηστο πανεμορφοι!!θα εχουμε ωραιο κολαζ σημερα
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 18, 2020, 14:34:50 μμΜαριε, Βαιε, Αλκη, Μαριε, Carl, Δημητρη, Χρηστο πανεμορφοι!!θα εχουμε ωραιο κολαζ σημεραΝαι αλλά ο Αλέξανδρος δεν έχει φανεί ακόμη και ανησυχώΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 18, 2020, 14:44:15 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 18, 2020, 14:34:50 μμΜαριε, Βαιε, Αλκη, Μαριε, Carl, Δημητρη, Χρηστο πανεμορφοι!!θα εχουμε ωραιο κολαζ σημεραΝαι αλλά ο Αλέξανδρος δεν έχει φανεί ακόμη και ανησυχώΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟεοοοοοοο έχεις δίκιο ρε Άλκη απλά αυτές τις ημέρες γίνεται χαμός Μπραβο σε όλους μας παιδιά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.