0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 09, 2020, 15:22:54 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Απρίλιος 09, 2020, 15:12:18 μμΕγω για χρονια τωρα ανεβαζω στο imgur.com Εχει εφαρμογη για κινητο, οποτε τις ανεβαζω απευθειας απο εκει και μετα απο το desktop παιρνω τα links για τις φωτο και τις βαζω στο φορουμ. Μ εχει βολεψει αφανταστα! Το Seiko 5 SNZG07 με το Bond NATO ειναι σουπερ!!!Εχεις παιξει μελουρια σε αλλα χρωματα;;;Θα δοκιμάσω το imgur πρέπει να είναι το καλύτερο νομίζω.Με ΝΑΤΟ μόνο και περιμένω τον Βασίλη sub50 για κάποια spare που έχει να μου τα δώσει Θα το ήθελα λιιιγο πιο μικρό το ρολοι40mm δεν ειναι;;;
Παράθεση από: Wagner669 στις Απρίλιος 09, 2020, 15:12:18 μμΕγω για χρονια τωρα ανεβαζω στο imgur.com Εχει εφαρμογη για κινητο, οποτε τις ανεβαζω απευθειας απο εκει και μετα απο το desktop παιρνω τα links για τις φωτο και τις βαζω στο φορουμ. Μ εχει βολεψει αφανταστα! Το Seiko 5 SNZG07 με το Bond NATO ειναι σουπερ!!!Εχεις παιξει μελουρια σε αλλα χρωματα;;;Θα δοκιμάσω το imgur πρέπει να είναι το καλύτερο νομίζω.Με ΝΑΤΟ μόνο και περιμένω τον Βασίλη sub50 για κάποια spare που έχει να μου τα δώσει Θα το ήθελα λιιιγο πιο μικρό το ρολοι
Εγω για χρονια τωρα ανεβαζω στο imgur.com Εχει εφαρμογη για κινητο, οποτε τις ανεβαζω απευθειας απο εκει και μετα απο το desktop παιρνω τα links για τις φωτο και τις βαζω στο φορουμ. Μ εχει βολεψει αφανταστα! Το Seiko 5 SNZG07 με το Bond NATO ειναι σουπερ!!!Εχεις παιξει μελουρια σε αλλα χρωματα;;;
Καλησπέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα με γαβάθα ελληνικό ...Skx013 ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Wagner669 στις Απρίλιος 09, 2020, 15:46:48 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 09, 2020, 15:22:54 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Απρίλιος 09, 2020, 15:12:18 μμΕγω για χρονια τωρα ανεβαζω στο imgur.com Εχει εφαρμογη για κινητο, οποτε τις ανεβαζω απευθειας απο εκει και μετα απο το desktop παιρνω τα links για τις φωτο και τις βαζω στο φορουμ. Μ εχει βολεψει αφανταστα! Το Seiko 5 SNZG07 με το Bond NATO ειναι σουπερ!!!Εχεις παιξει μελουρια σε αλλα χρωματα;;;Θα δοκιμάσω το imgur πρέπει να είναι το καλύτερο νομίζω.Με ΝΑΤΟ μόνο και περιμένω τον Βασίλη sub50 για κάποια spare που έχει να μου τα δώσει Θα το ήθελα λιιιγο πιο μικρό το ρολοι40mm δεν ειναι;;;Δυστυχώς 42
Παράθεση από: κομάντο στις Απρίλιος 09, 2020, 17:02:29 μμΚαλησπέρα με γαβάθα ελληνικό ...Skx013 ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραίο το ρολόι σου
Τι καρπο εχει;;;Για μενα το 40/42 με κορωνα ειναι οριακο Οτιδηποτε πιο μικρο απο 40 φαινεται σαν παιδικο φορ ιλλουστρεϊσιο περπουσες ονλυ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κασιάρα!Yeah! Το λουρί;;Κοίταξες εκεί που σου είπα για το δικό του;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.