0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinos στις Απρίλιος 07, 2020, 13:07:50 μμ Περισσότερες φωτο παρακαλώ,όποτε μπορέσεις,για να δούμε τι θα περιμενουμε🧐👍
ΛοιπονΤο OVM που εχω,το πηρα οχι λογω και καλα ειναι αντιγραφο Ρολεξ.Αλλά επειδη μαρεσει το ολο θεμα.Η κασα του και γενικα πολυ καλη δουλεια.Και ειναι κ 2824.Ρολεξ δεν θα αγοραζα ποτέ.To SLA017 ωραιο αλλά πανακριβοΤο Sarkey απο τον https://www.heimdallr.watch/dive-watches/53-685-62-mas-shark-8944641691116.html?mc_cid=b375330e02&mc_eid=57b4cbae9e#/15-dial_color-greenειναι ποιοτικοτατο και δεν αγοραζεις NY0040 με 142€.Το ξαναλεω ..ποιοτικοτατο.Το δε καρχαριακι ειναι πιο ομορφο απο το.....αλε. Καντραν ...τελειοΚρυσταλο τελειοΚασα αριστουργημαΕυθυγραμμιση στεφανη με καντραν ...τελειο .Τυφλα ναχουν ....μη πω.Gif ...ηρθε με ΕΛΤΑ στα χερια μου editCal NH35A..μια χαρα
Καλησπέρα. Ώρα για το 6!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα από την ηλιόλουστη Πάτρα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 07, 2020, 11:23:52 πμΩραίος!!!Σεταρισμα κορυφή
Για 140 που εδωσα ,μια χαραΔυνατη κατασκευη.Δοκιμασμενο diverΕιπα σε καποια στιγμη να αλλαξω καντραν sterile ,αλλα δεν το εχω κανει ακομηΕχω αλλες προτεραιοτητες
Καλησπέρα και από μένα... Επιτέλους ήρθε στα χέρια μου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Καλημέρα από τη βροχερή Χαλκίδα... Ευχαριστώ πολύ παιδιά και στα δικά σας...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Καλημερα...Νόμιζα ότι δεν κυκλοφορούν πολλά SSC015P1. Εδώ με μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά το λουράκι. Δεσμευομαι μες την εβδομάδα να σας παρουσιάσω και εμένα και τη συλλογή μου. Καλή δύναμη!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα! Λόγω της ημέρας, τι καλύτερο από έναν Ελβετό δύτη παρέα με έναν αδιάβροχο (Royal) Σκοτσέζο! Και στο βάθος Chelsea boot «εκκλησίας»..Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: omegasnik στις Απρίλιος 07, 2020, 11:07:28 πμΖήλεψα τις επιλογές σας και δεν ξέρω ποιο να βάλω για σήμερα! Φιλικά,Νίκος.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βλέπω καλά ? ? Respect
Ζήλεψα τις επιλογές σας και δεν ξέρω ποιο να βάλω για σήμερα! Φιλικά,Νίκος.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.