0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Rolex,αποφάσισε να φτιάξει τηνTudor,σωστα?
Ααα...μην τα μπερδεύουμε! Back to the future!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: grigoris gs στις Απρίλιος 03, 2020, 09:27:11 πμΣυννεφιασμένες καλημέρες στην παρεα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο λουράκι του έχεις !!!Λευκό dial
Συννεφιασμένες καλημέρες στην παρεα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δικό του όταν ήρθε το ρολόι δεν ήταν το καφέ που φαινόταν στην φωτογραφια και είχα παραγγείλει αλλά ένα ανοιχτό καφέ που δεν μου άρεσε καθόλου οπτικά Έτσι το πήγα σε πιο sport όπως του tissot prs 516 automatic chrono που έχω. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καποιος ανέφερε τον vintageorge (jiorg)Εγώ δε σας κάνω ? connor franta net worth
Ωραιο, κανε καμια λουροδοκιμη, να πουμε γνωμες
Παράθεση από: jiorg στις Απρίλιος 03, 2020, 16:45:57 μμΩραιο, κανε καμια λουροδοκιμη, να πουμε γνωμεςΜόλις ανοίξει κανά μαγαζί ή αν έχει κάνα καλό παιδί κάνα ΝΑΤΟ pπρος διάθεση
Εγώ το συγκεκριμένο seiko 5 το έχω δώσει στην κόρη μου αλλά είναι με μπρασελε επειδή της έρχεται πιο εύκολοφορετο λέει από ότι να το έχει με λουράκι. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 03, 2020, 16:48:21 μμΠαράθεση από: jiorg στις Απρίλιος 03, 2020, 16:45:57 μμΩραιο, κανε καμια λουροδοκιμη, να πουμε γνωμεςΜόλις ανοίξει κανά μαγαζί ή αν έχει κάνα καλό παιδί κάνα ΝΑΤΟ pπρος διάθεση Έχω ένα 19 που δεν το θέλω.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.