DionysisP και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Wagner669 στις Απρίλιος 02, 2020, 11:50:29 πμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 02, 2020, 10:37:43 πμΠαράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 02, 2020, 10:33:06 πμΜάριε σε ευχαριστώ.Καλά κάνεις και δε σου αρέσει το λουρί, γιατί είναι αυτό που έχω φτιάξει εγώ! Κατά τη γνώμη μου, το μπρασελέ δεν μου ταιριάζει καθόλου στο συγκεκριμένο ρολόι. Γυαλίζει πολύ και είναι πολύ χοντρό, βαρύ και άβολο.Μπορεί να είναι κ κολλημένος αλλά τέτοιες ρολογαρες θέλω να τις βλέπω με μπρασελε. Ίσως άμα ήταν μαύρο το λουρί να μου άρεσε. Μπράβο σου που το έφτιαξες μόνος σου κ το χαίρεσαι!Καλημέρα.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜαυρη σιλικονη θελει.... Μερικές από τις επιλογές...Σημείωση, το ρολόι είναι το μπλε.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 02, 2020, 10:37:43 πμΠαράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 02, 2020, 10:33:06 πμΜάριε σε ευχαριστώ.Καλά κάνεις και δε σου αρέσει το λουρί, γιατί είναι αυτό που έχω φτιάξει εγώ! Κατά τη γνώμη μου, το μπρασελέ δεν μου ταιριάζει καθόλου στο συγκεκριμένο ρολόι. Γυαλίζει πολύ και είναι πολύ χοντρό, βαρύ και άβολο.Μπορεί να είναι κ κολλημένος αλλά τέτοιες ρολογαρες θέλω να τις βλέπω με μπρασελε. Ίσως άμα ήταν μαύρο το λουρί να μου άρεσε. Μπράβο σου που το έφτιαξες μόνος σου κ το χαίρεσαι!Καλημέρα.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜαυρη σιλικονη θελει....
Παράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 02, 2020, 10:33:06 πμΜάριε σε ευχαριστώ.Καλά κάνεις και δε σου αρέσει το λουρί, γιατί είναι αυτό που έχω φτιάξει εγώ! Κατά τη γνώμη μου, το μπρασελέ δεν μου ταιριάζει καθόλου στο συγκεκριμένο ρολόι. Γυαλίζει πολύ και είναι πολύ χοντρό, βαρύ και άβολο.Μπορεί να είναι κ κολλημένος αλλά τέτοιες ρολογαρες θέλω να τις βλέπω με μπρασελε. Ίσως άμα ήταν μαύρο το λουρί να μου άρεσε. Μπράβο σου που το έφτιαξες μόνος σου κ το χαίρεσαι!Καλημέρα.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάριε σε ευχαριστώ.Καλά κάνεις και δε σου αρέσει το λουρί, γιατί είναι αυτό που έχω φτιάξει εγώ! Κατά τη γνώμη μου, το μπρασελέ δεν μου ταιριάζει καθόλου στο συγκεκριμένο ρολόι. Γυαλίζει πολύ και είναι πολύ χοντρό, βαρύ και άβολο.
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 02, 2020, 16:41:44 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο το navigator,φτιαγμένο για αυτούς που τα λεπτά και τα δευτερα είχαν μεγαλύτερη σημασία από τις ώρες (στη ναυτιλία από σημείο σε σημείο)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα6σε όλους οεοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[/quoteΩραίο ρολόι και ντύσιμο
Καλημέρα στην παρέαSeiko velatura kinetic(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα!
Καλημέρα !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ρολόγια σας είναι καταπληκτικα, με έχετε αρρωστήσει
Παράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 02, 2020, 10:22:24 πμΚαλημέρα!...Ωραίο λουράκι
Καλημέρα!...
Για αλλη μια κύριοι δίνετε ρεσιτάλ όλοι σας, και το εννοώ Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.