0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 29, 2020, 16:39:30 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 29, 2020, 16:38:02 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 29, 2020, 16:36:39 μμΑυτα είναι, όλη η φαμίλια μαζί οεοοοο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοια φαμίλια ? Αλλοι τόσοι είναι, μπορεί και παραπάνω. Να απαριθμήσω ?Ναι Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα με μπανάρουν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+στην θυρίδα,(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+ 2 Duro(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+το άλλο Swatch + 2 πλαστικούρες, και.......όλο και κάποιο ξεχνάω Αν με διώξουν, ΕΣΥ θα φταίς (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 29, 2020, 16:38:02 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 29, 2020, 16:36:39 μμΑυτα είναι, όλη η φαμίλια μαζί οεοοοο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοια φαμίλια ? Αλλοι τόσοι είναι, μπορεί και παραπάνω. Να απαριθμήσω ?Ναι Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 29, 2020, 16:36:39 μμΑυτα είναι, όλη η φαμίλια μαζί οεοοοο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοια φαμίλια ? Αλλοι τόσοι είναι, μπορεί και παραπάνω. Να απαριθμήσω ?
Αυτα είναι, όλη η φαμίλια μαζί οεοοοο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φτιάξω φταίω Πανέμορφα Γιώργο, πρώτη φορά είδα σχεδόν όλα τα ρολόγια σου Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 29, 2020, 17:17:15 μμΦτιάξω φταίω Πανέμορφα Γιώργο, πρώτη φορά είδα σχεδόν όλα τα ρολόγια σου Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν φτάνει που ξεπέρασα, μετά από παρότρυνσή σου και το όριο των φωτό,(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και το θέμα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κάνεις και την παράθεση με ΟΛΟ το περιεχόμενο. Πάει, ΚΑΙ εσένα θα διώξουν
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Μια χαρά,Αλέξανδρε Κάνε την προσφορά σου
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 29, 2020, 18:14:31 μμΜια χαρά,Αλέξανδρε Κάνε την προσφορά σουΑχαχαχαχαχα, έτοιμος είμαι Γιώργο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερμανική μάρκα είναι; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 29, 2020, 18:44:13 μμΓερμανική μάρκα είναι; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι, με έδρα τη Φρανκφούρτη. Είναι μάλλον microbrand Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.