angelo και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε,ξεχνάς το Ρολεξ
Αχαχαχαχα δεν λέω τίποτα ακόμα Νίκο να σου πω την αλήθεια μου αρέσει πολύ με μπρασελέ το ρολόι,δεν έχω σκεφτεί για λουρί,και λόγω διχρωμία δεν ξέρω αν θα του πήγαινε κάτι.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε μήπως ακολούθησες την πρόταση μου στο διπλανό νήμα; Γιαπωνέζικο quartz?Μας έχεις και κρεμόμαστε από τα γραφόμενα σου!!
Ας το ρίξω και εγώ το επίπεδο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανεβαστε τις συμμετοχες για την κλήρωση λέμε...
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιανουάριος 11, 2020, 17:10:57 μμΚάτσε να ανεβάσω και εγώ για κοντραστ το δικό μου Gmt και θα το παίζω μούρη από κάτω τού (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό να μην το δώσεις ποτέ (που λέει ο λόγος)👍👍👍😜
Κάτσε να ανεβάσω και εγώ για κοντραστ το δικό μου Gmt και θα το παίζω μούρη από κάτω τού (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: w@tcher στις Ιανουάριος 11, 2020, 16:15:20 μμΑνεβαστε τις συμμετοχες για την κλήρωση λέμε... Βλέπω την παρίφραξη του Buckingham. Πίνατε τσάϊ με την Λίζα ?
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιανουάριος 11, 2020, 19:10:35 μμΠαράθεση από: w@tcher στις Ιανουάριος 11, 2020, 16:15:20 μμΑνεβαστε τις συμμετοχες για την κλήρωση λέμε... Βλέπω την παρίφραξη του Buckingham. Πίνατε τσάϊ με την Λίζα ? και εκεί έχετε παει?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.