0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gerogian στις Δεκέμβριος 01, 2019, 08:07:47 πμΜαγευτικο Ναυπλιο & bronzo(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραία φωτο με μοναδικό ρολόι
Μαγευτικο Ναυπλιο & bronzo(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Πραγματικά είναι μαγευτικό το πρωί στο Ναύπλιο!Να περάσετε πολύ όμορφα! Πολύ ωραία η φωτογραφία και το ρολόι!
Παράθεση από: jiorg στις Νοέμβριος 30, 2019, 18:33:05 μμΓιωργο βαλε μια Lemania, σελιδα που ειναι.....εγω?
Γιωργο βαλε μια Lemania, σελιδα που ειναι.....
Παράθεση από: Giuseppe Busso στις Νοέμβριος 30, 2019, 17:51:04 μμΉρθε Καλή όρεξη !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Ήρθε
Άρίστέρά,είναι σαλτσα τσενταρ?
Καλό μήνα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε όχι, δεν βλέπεις οτι είμαι με τις φόρμες Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.