0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 13, 2018, 23:21:11 μμΠες μας δυο λογια,εχουμε κοσμο που τον ενδιαφερειΚλασικό diver Citizen.Είχα παλαιότερα το ΝΥ0040 όποτε δε το σκέφτηκα καθόλου μόλις βγήκε αυτό το limited edition. 1000 κομμάτια μόνο για Ασία από ότι διάβασα.Παρά πολύ καλή κάσα.Full lume dial το οποίο ειναι μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του παλιού και μου αρέσει.Θα αγοράσω και ένα cordura strap και είμαι έτοιμος.Το αγόρασα 300 ευρώ από Σιγκαπούρη τελική τιμή. Ήταν η πιο χαμηλή τιμή που μπόρεσα να βρω.Sent from my iPhone using Tapatalk
Πες μας δυο λογια,εχουμε κοσμο που τον ενδιαφερει
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkirle στις Οκτώβριος 13, 2018, 23:41:35 μμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 13, 2018, 23:21:11 μμΠες μας δυο λογια,εχουμε κοσμο που τον ενδιαφερειΚλασικό diver Citizen.Είχα παλαιότερα το ΝΥ0040 όποτε δε το σκέφτηκα καθόλου μόλις βγήκε αυτό το limited edition. 1000 κομμάτια μόνο για Ασία από ότι διάβασα.Παρά πολύ καλή κάσα.Full lume dial το οποίο ειναι μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του παλιού και μου αρέσει.Θα αγοράσω και ένα cordura strap και είμαι έτοιμος.Το αγόρασα 300 ευρώ από Σιγκαπούρη τελική τιμή. Ήταν η πιο χαμηλή τιμή που μπόρεσα να βρω.Sent from my iPhone using TapatalkΦίλε μου τι γίνεται με το τελωνείο;Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοφορετο με υγεια gkirkle, ωραιο ρολογακι, ειχα το παλαιοτερο στον ιδιο χρωματισμο! Εχω σταμπαρει ενα πρασινακι για την γυναικα αλλα 300€ μου ακουγονται πααααρα πολλα να τα δωσω για γυναικειο καρπο..
Ωραιο,εγινε καθημερινο ρολοι?
Εχει τα νεα ορια cosc,της Rolex?
Παράθεση από: Svl στις Οκτώβριος 14, 2018, 13:32:25 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στειλε εκει στην πανεραι καμια φωτο σου να μαθουν να προωθουν σωστα ενα ρολοι!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.