0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα
Καλημέρα σας...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
images upload
Παράθεση από: Dimitrisnt στις Σεπτέμβριος 08, 2017, 12:58:28 μμΠαράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 08, 2017, 12:36:42 μμΚαλησπέρα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΜου αρεσει παρα πολυ το συγκεκριμένο!!Βιδωτη κορωνα φαντάζομαι...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σε ευχαριστω πολυ!...ναι,η κορωνα ειναι βιδωτη. Να το δοκιμάσεις το ρολόι,πραγματικά αξίζει τον κόπο!...και έχει από τα πιο ποιοτικά μπρασελέ που έχω φορέσει ποτε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 08, 2017, 12:36:42 μμΚαλησπέρα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΜου αρεσει παρα πολυ το συγκεκριμένο!!Βιδωτη κορωνα φαντάζομαι...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Andreas_el στις Σεπτέμβριος 08, 2017, 08:35:45 πμΚαλημέρα Πολυ ωραιο!Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό ΣΚ σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 08, 2017, 13:33:02 μμΠαράθεση από: Dimitrisnt στις Σεπτέμβριος 08, 2017, 12:58:28 μμΠαράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 08, 2017, 12:36:42 μμΚαλησπέρα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΜου αρεσει παρα πολυ το συγκεκριμένο!!Βιδωτη κορωνα φαντάζομαι...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σε ευχαριστω πολυ!...ναι,η κορωνα ειναι βιδωτη. Να το δοκιμάσεις το ρολόι,πραγματικά αξίζει τον κόπο!...και έχει από τα πιο ποιοτικά μπρασελέ που έχω φορέσει ποτε!Επειδη μιλησες για ποιοτικο μπρασελε και επειδη γνωριζουμε πως εχεις φορεσει - δοκιμασει και το tudor bb Μια συγκριση οχι σε σχεδιαση η ομορφια αλλα μονο με ποιοτικα κριτήρια και τι ποιοτητα εκπέμπει το καθενα φορώντας ταΘα μπορούσες να μας πεις?Ευχαριστώ
Παράθεση από: Dimitrisnt στις Σεπτέμβριος 08, 2017, 12:58:28 μμΠαράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 08, 2017, 12:36:42 μμΚαλησπέρα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΜου αρεσει παρα πολυ το συγκεκριμένο!!Βιδωτη κορωνα φαντάζομαι...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σε ευχαριστω πολυ!...ναι,η κορωνα ειναι βιδωτη. Να το δοκιμάσεις το ρολόι,πραγματικά αξίζει τον κόπο!...και έχει από τα πιο ποιοτικά μπρασελέ που έχω φορέσει ποτε!
Πολυ καλο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.