0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Αύγουστος 27, 2017, 14:19:15 μμΑν στο πήρε ο μικρός,φθηνά καθάρισες!Sent from my iPhone using TapatalkΓρηγόρη, SUB πράσινο θέλει, αλλά προς το παρόν..............πρασινίζω εγώ !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Θα του πάρω ένα spray, να βάψει το CASIO.
Αν στο πήρε ο μικρός,φθηνά καθάρισες!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 27, 2017, 22:03:05 μμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραία φωτο και ρολοι Νικολα!!!👏👍
Moi avec hulk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βουτηξε και αυτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: tetos στις Αύγουστος 22, 2017, 17:41:38 μμ Βουτηξε και αυτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....γιατί εγώ εδώ βλέπω, την απεγνωσμένη προσπάθεια ενός ναυαγού, να βγεί έρποντας στο στέρεο έδαφος της απόμακρης ακτής, αλλά δεν τον βοηθούν τα βότσαλα που γλυστρούν ανάμεσα από τα παγωμένα και εξαντλημένα του δάκτυλα, μετά τις ατελείωτες ώρες στην παγωμένη, αφιλόξενη και φουρτουνιασμένη θάλασσα ?
Βουτηξε και αυτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.