0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για Κυριακή πολύ πρωινός Ευάγγελε. το ρολόι, δύναμη!
Παράθεση από: Greg στις Ιούλιος 16, 2017, 20:59:58 μμΦανταστικο χρωμα,Γιωργο!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Είναι το πιο έντονο πορτοκαλί της Seiko Γρηγόρη, αισθητή διαφορά από το monsterΠαράθεση από: STF στις Ιούλιος 16, 2017, 18:15:44 μμ...canvas strap στο Victorinox!Φαίνεται πολύ ταιριαστό Στέφανε. Ο καμβάς από που;
Φανταστικο χρωμα,Γιωργο!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
...canvas strap στο Victorinox!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στη παρέα!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή εβδομάδα σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: STF στις Ιούλιος 17, 2017, 09:01:51 πμΚαλημέρα και καλή εβδομάδα στη παρέα!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαράθεση από: Greg στις Ιούλιος 17, 2017, 10:39:30 πμΚαλή εβδομάδα σε όλους!!Sent from my iPhone using TapatalkΩραίοι και οι δύο, για καλό ξεκίνημα εβδομάδας.Μπράβο, Στέφανε και Γρηγόρη! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή εβδομάδα σε όλους!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: STF στις Ιούλιος 17, 2017, 09:01:51 πμΚαλημέρα και καλή εβδομάδα στη παρέα!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαράθεση από: Greg στις Ιούλιος 17, 2017, 10:39:30 πμΚαλή εβδομάδα σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραίοι και οι δύο, για καλό ξεκίνημα εβδομάδας.Μπράβο, Στέφανε και Γρηγόρη! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το ρολόι της Κυριακής ας πούμε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.