0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιούλιος 01, 2017, 13:30:36 μμΠαράθεση από: Greg στις Ιούλιος 01, 2017, 11:58:10 πμΚαλό μας μήνα!!Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραία φωτό... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1
Παράθεση από: Greg στις Ιούλιος 01, 2017, 11:58:10 πμΚαλό μας μήνα!!Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραία φωτό... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό μας μήνα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιούλιος 01, 2017, 13:30:36 μμΠαράθεση από: Greg στις Ιούλιος 01, 2017, 11:58:10 πμΚαλό μας μήνα!!Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραία φωτό... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ρολογαρα!
Γεια σου Γρηγόρη άρχοντα!
Να τις χαιρεστε τις χελωνες σαςτι εγινε ρε ,ολοι εχετε?
@Greg Γρήγορη από ότι κατάλαβα πούλησες την μπλε χελώνα για την Pepsi? Και εγώ την Pepsi έχω αλλά για κάποιο λόγο η μπλε μου φαίνεται πιο όμορφη...Sent from my iPad using Tapatalk
καλημέρα .. καλή Κυριακή σε όλους ....!!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.