Giorgos_I και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε Γιωργο πεντε ρολογια μετραει η συλλογη μου, σιγα τις αγορες...
Ανοησιες, απλα να το δω πανω μου θελω...
Παράθεση από: Greg στις Ιούνιος 21, 2017, 11:15:28 πμΚαλημέρα σε όλους!!Sent from my iPhone using TapatalkObjects of desire...!Να σαι καλα Greg με τη φωτογραφιάρα σου!
Καλημέρα σε όλους!!Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιούνιος 21, 2017, 12:57:07 μμΓιώργο σ εχουμε συνηθήσει με τιτάνια...Πολυ ωραιο κι αυτό!
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούνιος 21, 2017, 13:39:07 μμΓιώργο σ εχουμε συνηθήσει με τιτάνια...Πολυ ωραιο κι αυτό!Δεν κατάλαβα...υπονοείς κάτι;
Γιώργο σ εχουμε συνηθήσει με τιτάνια...Πολυ ωραιο κι αυτό!
Εντάξει, τελευταία μέρα φόρεσα "την" ομορφιά. Από 5310€ τελική τιμή 4500€ στο αεροδρόμιο (το κομμάτι είναι discontinued).Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 21, 2017, 17:20:53 μμΡε Γιωργο πεντε ρολογια μετραει η συλλογη μου, σιγα τις αγορες...ΟΚ..καταλαβαμε ...διαβαζετε μαζι το φορουμ...Ναι Χάρη έχεις πολυ λιγα ρολογια...
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 21, 2017, 16:54:09 μμΑνοησιες, απλα να το δω πανω μου θελω... ....και να ξεχάσει να το βγάλει φεύγοντας, αφήνοντας το ισόποσο στο τραπέζι.
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 21, 2017, 17:20:53 μμΡε Γιωργο πεντε ρολογια μετραει η συλλογη μου, σιγα τις αγορες...Όταν τα βαρεθείς και θες να μείνεις με ένα ρολόι να μου πεις να στο δείξω
Καλημέρα σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.